Finaleseieren ga «vanvittig» oppmerksomhet i sosiale medier! – ØIF Arendal

Finaleseieren ga «vanvittig» oppmerksomhet i sosiale medier!

Nær på 150 000 "nådde" man ut til gjennom klubbens egen Facebookside. - Det er vanvittige tall og en fantastisk markedsføring av ØIF Arendal som klubb, Arendal som by og hele Sørlandet, det forteller ØIFs daglige leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen stolt.

– Den største enkeltsaken nådde ut til 30 045 unike personer. Det var filmsnutten som viste guttenes feiring av seieren umiddelbart etter kampen. Bare filmsnutten har blitt spilt av 9 200 ganger så langt, skryter Bjørn-Gunnar tydelig imponert. Og han ber oss huske at dette var altså bare på en dag. 

I løpet av dagen hadde vi 18 små og store innlegg på sidene. Samlet hadde sakene en spredning på 146 995 eller et gjennomsnitt på 8 166. – Dette er fantastiske tall. Og det viser hvilket potensiale som ligger i ØIF Arendals SoMe-satsning. For i tillegg til disse tallene kommer SnapChat og Twitter. Og etterhvert skal vi også få satt Instagram i faste former.

– Vi har så vidt startet, men med fantastisk hjelp fra utrolige resultater av Marinko og hans menn, så har vi fått en «flying» start. – Nå gleder vi oss til å synliggjøre muligheter for våre samarbeidspartnere fremover. Forhåpentligvis skal dette være med på å gjøre noen avtaler større og hjelpe oss å bringe inn nye sponsorer.

Og kanskje kan torsdag førstkommende være en dag for nye rekorder i sosiale medier? Det er i alle fall lov å håpe!

Finaleprogram 18. mai i Sparebanken Sør Amfi:

17.00        Grillene blir varme
17.30        Trailshow med Ole Kristian Sørensen
18.00       Trailshow 2 med Ole Kristian Sørense
18.45       Kampstart ØIF Arendal vs. Elverum
ca. 19.25  Showkamp Grane HU mot Larvik Turn HU
19.40       2. omgang ØIF Arendal vs. Elverum