Taktisk og hemmelige «genistreker» ga første stikk til ØIF Arendal – ØIF Arendal

Taktisk og hemmelige «genistreker» ga første stikk til ØIF Arendal

Nå er det bare å fylle opp Sparebanken Sør Amfi på torsdag. For det kan bli den avgjørende sluttspillkampen. Om våre gutter vinner. Men å avskrive Elverum er det ingen som våger. De fleste i håndball-Norge vil nok fremdeles si at hedmarkingene er favoritter til å ta tittelen.

Avslutningen av dagens finale stod til høyeste karakter. Være seg om man skal evaluere de taktiske vurderingene fra klubbens eminente trener, Marinko Kurtovic, eller hvordan hans disipler utøvde de nøye inprentede planene ute på banen. Det var rett og slett strålende.

Etter 17.08 av andre omgang scoret Toft Elverums 21. mål. Det skulle også vise seg å være hjemmelagets siste scoring i kampen. ØIF Arendal hadde på samme tidspunkt scoret 16 mål. Da kom først kampen store joker, André Jørgensen Hofstøl, flyende inn rett fra benken og banket ballen bak Nergaard i Elverum-målet. Akkurat der og da snudde kampen fullstendig karakter. Marinko la ut ett og tidvis to frimerker og det gikk helt i stå for Elverum.

En annen joker som meldte seg på var ØIFs venstrekant August B. Pedersen. Med 5 scoringer i den avgjørende fasen og åtte totalt, var han også en av dem som gikk foran i bortelagets snuoperasjon. Og plutselig var ØIF både ajour og foran. I denne perioden var både forsvarsspill og Cesar de Almeida helt «outstanding» og stengte helt.

Det er bare å glede seg til torsdag. Har du ikke allerede sikret deg billett så er det på tide.

Billetter får du kjøpt her.