Ole Kristian Sørensen med trailshow før finalen 18. mai! – ØIF Arendal

Ole Kristian Sørensen med trailshow før finalen 18. mai!

Det blir trial i verdensklasse når Ole Kristian Sørensen varter opp med show før sluttspillfinalen i Sør Amfi. - Ole Kristian kjører to show rett på utsiden av inngangen til hallen, det forteller arrangementsjef i ØIF Arendal Per Carsten Michelsen. Et show starter kl. 17.30 og et kl. 18.00. Vi varter opp med grill og kos på utsiden, så vi håper at folk kommer tidlig og feststemt til finalen den 18. mai.

Han har kjempet seg til 3. plass i åpent svensk mesterskap. Blitt nr. 12 i VM og kun skader har hindret han i videre utvikling. Nå håper Ole Kristian Sørensen at skademarerittene er over og at satsing mot videre utvikling i 2018 skal gå smertefritt. På veien ditt stiller han opp med eget trailshow før sluttspillfinalen førstkommende torsdag (18. mai) i Sparebanken Sør Amfi. Og visste du det? Stian Sørensen som spilte på G16-laget til Øyestad og debuterte for ØIF Arendal mot Drammen i høst, han er lillebroren til Ole Kristian. Så idrettstalentene er mange i familien!

Her kan du se noen filmer med det store lokale trailtalentet:
Ole Kristinan Sørensen film 1
Ole Kristian Sørensen film 2

Her kan du følge trailtalentet på hans offisielle Facebook-side.

– Dette er et trailshow det virkelig er verdt å få med seg, skryter ØIFs Per Carsten. – Dette er underholdning av høy kvalitet. Vi har snakket lenge med Ole Kristian om å få dette til. Og vi er veldig takknemlig for at han stiller opp i forbindelse med sluttspillfinalen. I forbindelse med showet kommer vi til å ha grillene varme. Så det er all mulig grunn til å finne veien tidlig til kampen.

– De to siste årene har Ole Kristian kjørt i den aller høyeste VM-klassen. Dessverre har sesongen i år vært plaget av to forskjellige skader. Men nå satser vi friskt mot 2018 sesongen og gleder oss over et showsamarbeid med ØIF Arendal. Vi håper folk kommer tidlig og får med seg hva Ole Kristian kan, jeg lover at det kommer til å bli bra, det forteller pappa Audun Sørensen.

Finaleprogram 18. mai i Sparebanken Sør Amfi:

17.00        Grillene blir varme
17.30        Trailshow med Ole Kristian Sørensen
18.00       Trailshow 2 med Ole Kristian Sørense
18.45       Kampstart ØIF Arendal vs. Elverum
ca. 19.25  Showkamp Grane HU mot Larvik Turn HU
19.40       2. omgang ØIF Arendal vs. Elverum