– Champions League har betydd svært mye for Elverum! – ØIF Arendal

– Champions League har betydd svært mye for Elverum!

- Resultatene våre har blitt lagt merke til over hele Europa. Og "plutselig" har potensielle sponsorer med adresse på innsiden av "ring 3" (Oslo-selskaper, red.anm) hørt på oss når vi banker på døren, det er ingen tvil om at Champions League har vært viktig for oss. Det sier markedssjef i Elverum Kalle Björkman.

– Og kanskje vel så spennende. Som følge av den internasjonale oppmerksomheten og muligheten til å spille Champions League, så har det vært mange spennende håndballprofiler som ønsker seg til oss. Noen av disse er sportslig svært spennende, men dessverre også lønnsmessig langt utenfor vår liga.

Elverum har på mange måter tatt «hevd» på Norges ene Champions League-plass de siste årene. Og det er denne plassen som også ØIF Arendal ønsker seg i fremtiden.

– Vi merker det i hele organisasjon. Dugnadsmedarbeidere, ansatte, sponsorer, tillitsvalgte og vi i administrasjon. Det skaper et stolthet når EHF stadig gir tilbakemelding på at våre arrangementer med toppkarakter. Vi kan ikke utfordre økonomien  hos de store klubbene. Men vi kan allikevel utfordre dem på andre driftsområder.

– Det gjør noe med oss alle sammen når Champions League-hymnen spilles ut i høytalerne rett før kampstart. Det blir en høytidelighet som bare Champions League kan skape. Og med den kommer stolthet og tilhørighet sterkere enn ellers.

Og Elverum har jo ikke bare deltatatt i Champions League. De har prestert fantastiske sportslige resultater som har blitt lagt godt merke til utenfor Norges grenser. Ingen tvil om at klubben fra Hedmark har gått foran. Men nå er det på tide å «snyte» dem for opplevelsene…

SLUTTSPILLFINALER MENN:
Søndag 14.mai:
1745: Elverum – ØIF Arendal i Terningen Arena

Onsdag 18.mai:
1845: ØIF Arendal – Elverum i SØR Amfi

Står det 1-1 i seiere etter to kamper, går finalen til en tredje og avgjørende finale på Elverum