– Vi kan love minst like stor idrettsglede i pausen! – ØIF Arendal

– Vi kan love minst like stor idrettsglede i pausen!

Det er en stolt lagleder for Larvik Turn HU, Staale Broager Grøn, som varsler stor idrettsglede i pausen på sluttspillfinalen neste torsdag i Sør Amfi. De er invitert til Arendal for å møte byens eget HU lag, Grane HU. Og nå er det mange spente spillere på begge lag som gru-gleder seg til 18. mai!

– Akkurat som for elitelagene er vi nå to leire, en i Larvik Turn og en i Grane, som må jobbe litt på det mentale med spillegruppene våre. For det å spille på en sånn arena som det blir i sluttspillfinalen den 18. mai er stort og kanskje litt skremmende for noen, forklarer Larvik Turn-treneren. For de to HU-lagene «braker sammen» til dyst når eliteserielagene går til pause.

Grane kom på andre plass i sin serie denne sesongen. Forrige sesong ble laget seriemestre. Larvik Turn har to lag. De hvite ble serie- og sluttspillsmestre for andre året på rad. De blå fra samme klubb havnet på fjerdeplass. Det er med andre ord duket for et skikkelig toppoppgjør også i pausen!

– Jeg håper at publikum hjelper begge lagene med skikkelig trøkk fra tribunen. For oss er det viktigste å kunne vise frem den idrettsgleden og det engasjementet som denne gruppen spillere har. Det står ikke tilbake for noen. Og som for elitelagene så presterer vi best når publikum er med oss.

– Vi har hatt en kjempedialog med Grane. Og det rare er at vi aldri har spilt mot hverandre. Hverken i cup eller serie sammenheng. Det blir med andre ord en super anledning til også å knytte opp nye kontakter. Og jeg kan love at vi «risikerer» vel så stor idrettsglede i pausen, kommer det energisk og engasjert fra samme mann.

Og at det er en engasjert Larvik Turn HU-leder kan ikke betviles. Staale Broager Grøn har nettopp blitt kåret til vinner i kategorien frivillighet i kåringen «Mennesker i vekst» som gjøres av Larvikbanken i byen med samme «fornavn».