Svermen mobiliserer til søndagens finale! – ØIF Arendal

Svermen mobiliserer til søndagens finale!

Norges beste supportergruppering, Svermen, har selvsagt mobilisert til søndagens finale. Og rundt 60 supportere tror Kari Sunde at de får trommet sammen når kampen starter på Elverum søndag ettermiddag. - Vi skal virkelig lage liv på tribunen. Det kan jeg love. Gutta skal få den støtten de fortjener.

Som alltid når ØIF Arendal spiller kamper, så stiller Svermen med buss full av lojale supportere. Med stort engasjement og hjerte for både klubben, laget og spillerne reiser de landet rundt og driver god markedsføring av både seg selv og Arendal. Så også til sluttspillfinalen på Elverum. Rundt 60 stykker.

– Vi reiser fra Arendal søndag kl. 10.30 og regner med å være tilbake igjen kl. 01.00-01.30 natt til mandag, forteller Kari Sunde. Hun og Jørn Holmestrand organiserer det meste rundt slike supporterbussturer.

– Vi har forberedt noen ekstra ting til finalen, sier Kari lurt. Men mer vil hun ikke dele. – Dere får vente til dere ser og hører oss i hallen, kommer det hemmelighetsfullt. Så da får vi vente spent til søndagen.

– Selvsagt vinner vi på Elverum. Det har jeg troa på. Og så hadde det vært fryktelig moro å avgjøre det hele i Sparebanken Sør Amfi på torsdag til uken. Tilfeldighetene vil ha det til at jeg har seinvakt på fredag, så alt er tilrettelagt.

Det er fremdeles noen få plasser igjen på bussen. Så har du lyst til å være med kan du ta kontakt med Kari på telefon: 954 49 538.