Marinko Kurtovic «røper» kampplan to dager før det «braker» løs! – ØIF Arendal

Marinko Kurtovic «røper» kampplan to dager før det «braker» løs!

- Første finalekamp er rett om hjørnet. Og ventetiden har vært lang for ØIF Arendal, veldig lang. Og finalemotstanderen, Elverum, står i sin sjette finale på rad. Klubben har på imponerende vis vunnet sine foregående fem finaler. Det er på tide å stoppe deres fantastiske sluttspillprestasjon nå! Marinko Kurtovic er tydeligvis stinn av selvtillit der han likegodt røper kampplan to dager før første finale.

– Endelig er skal vi innlede det etterlengtede finalespillet. Det har vært to uker med restitusjon, trening og siden forberedelser som nå finner sin ende. Gutta føles klare for oppgaven og de er utrolig «laddad» for det som kommer.

– Forventningene er som de skal være, store. Adrenalinet ligger i blodet. Oppgaven er å kombinere dette med et klart hode og fokus på de rette oppgaver. Og å klare dette når intensiteten er høy. Utfordringen i årets finalespill er så stor den kan bli. Med imponerende seks sluttspillfinaler på rad, hvorav fem seire, så blir det vår oppgave å stoppe dem i år. Og imponerende spill både i serie og Champions League til tross, Elverum er på ingen måte uslåelige.

– Defensivt må vi spille et komplett forsvar. Vi må «bremse» hjemmelagets «assistkonge»Josef Poujol og vi må klare å håndtere Elverums «flyt». Det må gjøres uten at vi slipper deres skyttere innenfor 9-meteren hvor de kan få laget enkle mål. Vi skal begrense deres «rom» i angrep og ta initiativet slik at det er vi som bestemmer tempoet i denne delen av spillet.

– Offensivt gjelder det å finne de overtak vi kan få i duellene spiller mot spiller. Finne de situasjoner hvor vi er raskere eller sterkere og på den måten skape overtatt. Vi skal spille med lave skuldre og våge å være aggressive og offensive både i hode og utførelse.

Og offensiv må man virkelig kunne si at han er Marinko Kurtovic som «røper» kampplan to dager før det hele braker løs med første finale på Elverum.

SLUTTSPILLFINALER MENN:
Søndag 14.mai:
1745: Elverum – ØIF Arendal i Terningen Arena

Onsdag 18.mai:
1845: ØIF Arendal – Elverum i SØR Amfi

Står det 1-1 i seiere etter to kamper, går finalen til en tredje og avgjørende finale på Elverum