– Det er skikkelig cupstemning på Elverum! – ØIF Arendal

– Det er skikkelig cupstemning på Elverum!

Det går både på innover- og utoverpust når Elverums markedsansvarlig, Kalle Björkman, forteller om engasjementet foran første finalekamp i Terningen Arena. - Stemningen er bra. Vi merker godt at det er sluttspillfinale på gang.

– Billettsalget har godt aldeles fantastisk. Vi har solgt over 2 000 billetter. I går frigjorde vi 150 sitteplassbilletter da våre ynge lag valgte ståplasser i stedet for å sitte, forklarer Kalle.

Terningen Arena, hvor første sluttspillfinale skal spilles, tar 2 500 tilskuere når den er full. Det tror Kalle Bjørkmann at det kommer til å bli.

– Vi merker at det er finale. Media er på oss slik som det skal være. Både aviser og radio. Folk snakker om finale hele tiden. Det er flere folk å ser på treningene nå enn det som er normalt. Joda, det kjennes på alle måter godt ut foran det som kommer til å bli flotte finalekamper.

Vi lurer på om hvilken motstander som er markedssjefens «drømmemotstander» i en sluttspillfinale? – Tidligere har det vært Haslum. Men jeg synes potensiale for en drømmefinale er størst mellom ØIF Arendal og Elverum. Det er to byer som lever og ånder håndball. Det er lokalmedia som følger godt opp og lager cup-stemning. Det er kultur og «trykk» i begge byene. Det er to supporterklubber som vet å sette ramme på kampene. Vinner vi så setter vi Elverum på hode. Det samme vil ØIF gjøre med Arendal dersom ØIF vinner. Alle elementer er tilstede i begge klubbene. Så for meg spilles drømmefinalen i år.

Og skal vi tro den energiske markedsjefen så blir det mange fra Elverum som tar turen til Sørlandet og returkampen den 18. mai. – Taigan satt først opp en vanlig buss. Men de måtte bestille en dobbeldekker. I tillegg kommer vi med noen sponsorer i minibuss. Vinner vi kampen på søndag, tror jeg fort at det kommer en delegasjon på rundt 120 til Sparebanken Sør Amfi.

Så da får vi håpe at våre gutter demper Elverum engasjementet til returkampen ved å vinne søndagens finalekamp…

SLUTTSPILLFINALER MENN:
Søndag 14.mai:
1745: Elverum – ØIF Arendal i Terningen Arena

Onsdag 18.mai:
1845: ØIF Arendal – Elverum i SØR Amfi  (billetter kjøper du her)

Står det 1-1 i seire etter to kamper, går finalen til en tredje og avgjørende finale på Elverum