Ole Aasen: – 1 000 billetter igjen til finalen! – ØIF Arendal
Foto: May Elin Aunli/Jan Espen Thorvildsen

Ole Aasen: – 1 000 billetter igjen til finalen!

ØIF Arendals administrasjonsjef Ole Aasen maner alle sørlendinger til å aksjonere. - Vi har godt med billetter igjen til finalen. Og det skyldes nok at publikumet vårt ikke er vant til å kjøpe over nett. Derfor åpner vi også for direktesalg av billetter i kafeen i Sparebanken Sør Amfi, forklarer han.

– Vi er ikke i det minste tvil om at det kommer til å bli fullt når våre gutter tar i mot Elverum til den andre finalekampen i sluttspillet. Men billettsalget går «trått» over nett. Som det alltid gjør til våre kamper. Nå oppfordrer vi publikum til å forehåndskjøpe billetter over nett, kommer det bestemt.

Link til billetter over nett finner du her

– Etter forespørsel fra publikummere åpner vi også for direktesalg. Billetter kan kjøpes i våre kafeteria. Ukedager mellom kl. 08.00 og kl. 18.00 og førstkommende lørdag og søndag mellom kl. 10.00 og kl. 16.00.

Så da er det bare å mobilisere folkens!