– Det er imponerende jobb som Elverum har gjort! – ØIF Arendal

– Det er imponerende jobb som Elverum har gjort!

Marinko Kurtovic er imponert over finalemotstander Elverum. - Det er tre sesonger siden de lå helt nede i "skiten", forklarer han på tydelig svensk. - De slet massivt økonomisk og måtte starte sesongen med tre minuspoeng. Siden har de bare imponert ØIF Arendals populære trener.

– Jeg vil berømme Elverum og klubbens ledelse. Og jeg vil berømme hele byen, hvordan den har stilt opp rundt klubben i tøffe tider. Og ikke vendt dem ryggen. Se hvilke imponerende resultater de har fått tilbake. Det Elverum har fått til er et godt eksempel for alle oss andre på herresiden, skryter Marinko om ØIF Arendals finalemotstander. Og vel vitende om hva et Champions League-eventyr betyr for både klubben og byen Elverum. – Det er ikke vanskelig å være generøs mot Elverum, de har gjort en fantastisk god markedsføring av norsk herrehåndball på klubbsiden. Det er alle herre klubber i Norge takknemlige for.

– Og tenk hvilken fantastisk reklame håndball-laget er for Elverum, han har mer godt å si om hedmarkingene. – Champions League-kampene blir vist på TV over store deler av Europa. I hele 10 Champions League-kamper i fjor høst drev de en markedsføring som knappest kan måles i penger for sin egen by. Og resultatene de oppnådde var imponerende. Det er tydelig at ØIF Arendal-treneren er imponert over det finalemotstanderen har fått til på kort tid.

– Joda, ingen tvil om det. Jeg er imponert. Men nå ønsker vi å ødelegge for dem selvfølgelig. Nå ønsker vi å rive dem ned fra tronen. Vinne sluttspillet å «stjele» Champions League-plassen de har gjort beslag på de siste årene. For selv om Elverum er godt besatt og med flere gode spillere på alle spilleplasser holder vi et høyt toppnivå i ØIF Arendal og selvsagt har vi alle muligheter til å overraske både Elverum og hele norsk håndball. Stikke av med den gjeveste tittelen, sluttspillet, den som gir rett til den gjeve Champions League-plassen norsk herrehåndball har, ivrer Marinko litt forventningsfull.

– For vi har startet en jobb både på og utenfor banen i ØIF Arendal som vi håper at over tid skal gjøre at vi skyver vår finalemotstander ned fra «tronen». Vi ønsker så klart å være den klubben som vinner serie og sluttspill hvert år. Og på den veien kan vi lære mye av hva Elverum har gjort, kommer det ydmykt.

Så gjenstår det å se om ØIF Arendal klarer å levere sakene i de to neste kampene. Det har skjedd større overraskelser i norsk håndball tidligere…