ØIF Arendal til sluttspillfinale! – ØIF Arendal
ØIF Arendal i full jubel

ØIF Arendal til sluttspillfinale!

ØIF Arendal er klare for sluttspillfinale mot Elverum og kamp om den gjeve Champions League-plassen. Det måtte tre semifinalekamper mot Bodø til før sørlendingene var klare. Men i siste kamp var det ingen tvil. ØIF Arendal var best i alt og gikk velfortjent videre.

Og kanskje vel så morsomt. Med dagens seier er ØIF Arendal sikret E-cup spill fra høsten. Enten blir det Challengecup eller så blir det drømmen om Champions League allerede fra høsten!

Med over 2 000 tilskuere på tribunen og fantastisk stemning i Sparebanken Sør Amfi var det hjemmelaget som var i føringen kampen igjennom. Til pause var stillingen 13-10 i de sorte og rødes favør. Utover i andre omgang økte ØIF stadig ledelsen og på det meste var den oppe i 9-mål! En liten stund så det ut som om bodøværingene skulle spise seg farlig innpå. Men en god Cesar Almeida sørget for mer Bodø frustrasjon.

Oppildnet av eget spill og et fantastisk trøkk i hallen virket hjemmelaget helt utilnærmelig spesielt i andre omgang. Men det faktum at det i herre håndball kan gå usedvanlig raskt og ting snur seg ennå raskere, gjorde at spenningen varte til det var igjen 7-8 minutter. Da gikk Bodø i oppløsning. Fikk dagens andre røde kort og virket svært frustrerte.

Best på hjemmelaget var Josip Vidovic. Han hadde 7 scoringer på 9 forsøk. Ikke langt bak var Eirik Heia Pedersen med sine 6 mål på 8 forsøk.

Mot slutten av kampen lot ØIF Arendals eminente trener, Marinko Kurtovic, alle spillerne få spilletid til stor jubel fra publikum. Og særlig populært av det for russen da medruss Sander Simonsen entret banen på ØIF Arendals høyrekant.