«Hele» Europa ønsker seg til Arendal! – ØIF Arendal
ØIF Arendal drømmen: Champions League til Sørlandet!

«Hele» Europa ønsker seg til Arendal!

ØIF Arendal har søkt etter spiller- og trenerutvikler i full stilling. Og Marianne Rasch Johnsen har spennende nyheter om søkerne. - Jeg er imponert over interessen for stillingen og jeg er imponert over kompetansen de som søker har med seg, forklarer hun.

– Det er søknader fra alle nordiske land med unntak av Finland. Og det er søknader fra andre spennende europeiske håndballnasjoner. Selvsagt er de fleste søknadene fra Norge. Noe mer vil hun ikke si om søkernes nasjonalitet. Men at hun er imponert over kvaliteten på søkerne er det ikke tvil om.

– Mange av dem har himla bra kompetanse. Det er topptrenere med imponerende CV. Det er trenere som har ansvar for rekruttering i europeiske storklubber. Og da mener jeg Europeiske Champions League-klubber på herresiden. Og det er trenere som trener yngrelandslag i sterke håndballnasjoner.

– Det er også flere spennende norske kandidater. Jeg er ikke  i tvil om at den som får denne jobben, kommer til å være kompetent til å løse utfordringene. 

Det er Marianne, André Jørgensen Hofstøl og Marinko Kurtovic som har fått oppgaven å finne den treneren som blir den viktigste aktøren for utvikling av det som alle jobber for, nemlig å skape det beste gutte- og herreutviklingsmiljøet i Norge.

– Vi har plukket ut 6-7 stykker som vi sonderer litt nærmere nå. De vil snart få beskjed av oss om at de er med i prosessen videre. I løpet av 14 dagers tid blir de kalt inn til intervjuer. Og vi håper å få gjort en ansettelse før mai måned er ferdig.

Spennende tider i ØIF Arendal med andre ord, både på og utenfor banen!