200 russ starter feiringen av 1. mai natten med semifinale i Sparebanken Sør Amfi! – ØIF Arendal

200 russ starter feiringen av 1. mai natten med semifinale i Sparebanken Sør Amfi!

Selv om det fremdeles er mange billetter igjen til søndagens avgjørende semifinale, er det ventet mye folk og flotte rammer. Og kanskje kan årets russekull være med på å sette stemningsrekord? For nærmere 200 av dem kommer på kamp for å hjelpe hjemmelaget til finalespillet!

– Det er håp om publikumsrekord for sesongen, det forteller arrangementsjef Per Carsten Michelsen. Men han er snar til å presisere en viktig ting. – Det er viktig at folk ikke tror at det er fullt, for vi har mange billetter for salg. Og det kommer vi til å ha på kampdag også. Så det er bare å møte opp i Sparebanken Sør Amfi som vanlig for vårt fantastiske og entusiastiske hjemmepublikum, forklarer han oppglødd.

Ole Aasen som er administrasjonssjef og bl.a. har ansvar for billettsalget forklarer. – Vi har solgt rekord mange billetter på nett på forhånd. Men det skyldes at vi normalt ikke selger mange billettene over nett. Nå har vi solgt noen hundre og vi tror at det er en god indikasjon på at det også kommer mange på såkalt «walkup», de publikummerne som kommer på kampdag. Håpet er at vi skal bli over 2 000 som hjelper gutta i den spennende og avgjørende sluttspillsemifinalen.

At russen kommer med nærmere 200 stykker, synes de begge er morsomt. – 200 russ som starter 1. mai feiringen med semifinale i sluttspillet tror vi virkelig kan være med på å skape rekordstemning. Dette lover godt.

– Er det en kamp du ikke bør gå glipp av som håndballsupporter så er det vel denne, avslutter Per Carsten Michelsen forventningsfull. – Publikumsrekord og avansement til finale ville være fantastisk, ivrer Ole Aasen. Vel vitende at det er han som skal telle opp inntektene både fra semifinale og en eventuell finale.

Sparebanken Sør Amfi søndag kl. 18.00. Billetter kan du forhåndskjøpe her.