Med pappa på jobb! – ØIF Arendal
Tidenes yngste sponsorforhandler?

Med pappa på jobb!

I disse dager er det mange spennende sponsorforhandlinger på gang for ØIF Arendal. Og spillerne er med på sponsormøter, både for å bli kjent med sponsorer og for å høre hva sponsorer synes er viktig for et godt samarbeid. Når vi møtte Maxis kjøpesenter og senterleder Jannicke Jacobsen var det virkelig første rekka på jobb. Kennys datter Evelyn var med for å sjarmere!

– Det var et koselig besøk, kommer det fra Jannicke. Hun har nettopp blitt presentert klubbens vyer og ideer for fremtidig samarbeid. Og med på «presentasjonslaget» har det vært et noe uvanlig innslag.

– Evelyn må vel være tidenes yngste sponsorselger, kommer det lattermildt fra pappa Kenny. Han forklarer at siden det var onsdag var det pappadag for Evelyn. Så da måtte den vesle jenta bli med pappa på jobb.

– Det satt jeg stor pris på, sier senterlederen. Hun har rigget til med eget «forhandlingsbord» for Evelyn. Der får hun anledning til både og tegne og fargelegge. Til stort engasjement. Og Jannicke stilte opp med en liten gave til den sjarmerende og unge sponsorforhandleren.

– Det var en snill dame, kommer det fra den vesle jenta på vei ut av kjøpesenteret.

Så krysser vi fingrene for at sjarmoffensiven gjør godt for Jannicke og Maxis beslutningsprosess!