Svenn Erik Medhus: – Vi skal vinne på søndag! – ØIF Arendal

Svenn Erik Medhus: – Vi skal vinne på søndag!

- Det er rart, men på samme tid deilig å være tilbake i miljøet. Jeg har savnet garderoben og liker å være med igjen, det forteller ØIF Arendals keeperlegende. - På søndag trenger vi all den hjelpen vi kan få. Publikum kan være hele forskjellen på lagene. Alt over 1 500 tilskuere vil være voldsomt motiverende.

Det drar seg til mot avgjørende semifinale i sluttspillet mellom ØIF Arendal og Bodø. Søndag spilles den tredje finalen. Den kampen som skal avgjøre hvem som møter Elverum i selve finalen. I finalen som igjen skal avgjøre hvilket norsk lag som skal spille Champions League sesongen 2017/2018. Og rett før første semifinale «trakk» ØIF Arendal-trener et overraskende kort ut av ermet. ØIF Arendals tidligere keeperstorhet Svenn Erik Medhus. Åsmund Strat hadde skadet seg på jobb og trengte avløsning.

– Jeg har virkelig lyst til å komme til finale. Der er jo derfor jeg er med. Jeg tror ikke jeg hadde sagt ja om jeg bare hadde hatt troa på at det skulle bli semifinaler, forteller han offensivt og med autoritet. Akkurat sånn vi kjenner han.

– Vi skal vinne på søndag. Vi er ikke fornøyd med semifinale. Og all historie i Bodø-kampene viser at hjemmebanefordelen har vært og kommer til å bli avgjørende. Se på NM-finalen, se på første semifinale og se på siste kamper i Bodø. Jeg håper virkelig publikum mobiliserer til en så fantastisk kamp. Alt over 1 500 tilskuere vil være voldsomt motiverende for oss spillere.

Så langt har du kun vært ute på straffe. «Rykker» det litt i håndballsjela? – Jeg er ikke der jeg var etter et års håndballpause. Men desto flere treninger jeg rekker, desto bedre blir det. Rollen min er litt annerledes nå. Jeg er mentor og veileder, kommer med gode råd foran, under og etter kamp til Cesar. Og han har jo spilt kjempe bra. Selvsagt er jeg klar om muligheten dukker opp. Jeg forbereder meg mentalt og byr muligheten seg, så er jeg klar.

Søndag kl. 18.00 i Sparebanken Sør Amfi. Tredje og avgjørende sluttspillfinale ØIF Arendal vs Bodø.