NOV med APL-Advanced Production and Loading i Arendal fortsetter som stolt patriotisk sponsor av ØIF Arendal elitehåndball! – ØIF Arendal

NOV med APL-Advanced Production and Loading i Arendal fortsetter som stolt patriotisk sponsor av ØIF Arendal elitehåndball!

- Det å kunne gi noe tilbake til lokalsamfunnet og verdens beste by Arendal, har alltid vært og vil være del av APL’s etablerte tradisjoner. Det forteller Jan-Børre Sannæs, Vice President & Managing Director i APL NOV Completion & Production Solutions. Han har nettopp undertegnet en langtidskontrakt med ØIF Arendal.

-APL har lenge vært med som sponsor og støttespiller for lokale institusjoner som ØIF, Arendals Seilforening, fergen M/F Kolbjørn, Canal Street etc. Dette sammen med dugnadsarbeid, er helt nødvendig for at slike aktiviteter skal overleve og fortsatt være til glede og nytte for store og små innbyggere i vår kjære by. Dersom vår støtte bidrar positivt til å vedlikeholde samt bygge videre på vårt omdømme, er dette en bonus vi gjerne tar med oss, sammen med flere likesinnede lokale bedrifter, forteller den han entusiastisk.

– Oljebransjen er et marked som for tiden seiler i sterk motvind. Rundt dette med virkelig å streve for å holde hjulene i gang og komme seg opp og videre, kan man trekke flere paralleller mellom idrett og arbeid. Dette med å ikke gi opp, alltid se muligheter, trene på å yte mer og bli best er elementer som både ØIF og APL er nødt til å mestre for å vinne over andre konkurrenter.

Å være tilstede i hallen når ØIF vinner og går videre til Sluttspillet i siste sekund der stemningen er fullstendig elektrisk, gir valuta for hver eneste sponsorkrone. Dette gir idrettsglede og energipåfyll, ja det inspirerer så det virkelig kjennes i kroppen når du er der! Jan-Børre Sannæs.

– Det faktum at de fleste håndballspillerne på ØIF elitenivå har annet arbeid, i tillegg til å hevde seg på toppnivå, er intet annet enn imponerende. Dette er knallsterke forbilder som bør inspirere oss alle, både privat og i jobbsammenheng,

APL Norway AS er et selskap innen NOV’s forretningsområde, Flytende Produksjon/Completion Production Solutions som leverer systemer, løsninger og produkter til offshore produksjon og offshore laste-/ losse markedet.

Selskapet med lange tradisjoner i Arendal ble etablert i 1993, og har vært en del av NOV konsernet siden 2010.