Legg sesongavslutningen til avgjørende sluttspillkamp! – ØIF Arendal

Legg sesongavslutningen til avgjørende sluttspillkamp!

ØIF Arendal og Ole Aasen inviterer alle håndballlag over hele Sørlandet til å legge sesongavslutningen til helgens vanvittig spennende sluttspill semifinale. - Vi har et lagstilbud med brus, hamburger og inngangsbillett for kun kr. 85,- for alle lag og trenere/oppmenn som følger laget, forteller Ole. - Jeg håper at mange av trenerne og voksne rundt lagene mobiliserer til håndballfest.

Nå slår klubbens administrasjonssjef og kafeteriaansvarlig, Ole Aasen, på stortromma igjen. Nå inviterer han alle yngre (og eldre…) håndball-lag til å ta sesongavslutningen på den spennende tredje og avgjørende sluttspillkampen i Sør Amfi på søndag.

Alle spillere, trenere, oppmenn og foreldre rundt laget kommer inn for kr. 85,-. Da får de inngangsbillett og de får brus og hamburger i tillegg, forklarer Ole. Han håper det blir mange håndball- eller for den saks skyld fotball-lag å se på søndag!