Per Carsten Michelsen: – Avgjørende kamp mot Bodø går søndag kl. 18.00! – ØIF Arendal

Per Carsten Michelsen: – Avgjørende kamp mot Bodø går søndag kl. 18.00!

Per Carsten Michelsen har jobbet med avklaringer rundt plassering av siste og avgjørende sluttspillfinale. - Det er avklart at kampen ikke går på TV. Dermed falt brikkene på plass for oss. Det blir kampstart kl. 18.00 søndag 30. april i Sparebanken Sør Amfi, forteller han.

 

– Er det en kamp du skal se i år så er det denne. Og han vet hva han snakker om. Han har arrangert alle kampene ØIF Arendal har spilt i Sparebanken Sør Amfi. – Dette blir en triller av en semifinale. Og nå håper jeg hele Sørlandet stiller opp og hjelper gutta til finale.

– Dette er en fest dag for håndballen og det er en ennå større festdag for oss i ØIF Arendal. Og jeg anbefaler folk å kjøpe billetter på nett når det åpner i løpet av dagen. Det kommer helt sikkert til å bli mye folk. Vi planlegger også billettsalg i hallen på fredag og lørdag. Mer informasjon kommer om det når det er klart, røper Per Carsten.

Det er tydelig at det kribler litt i «magen» til klubbens arrangementsjef. Det er ikke alltid at kampene er like viktige og avgjørende som helgens kamp. – Den eneste som «gnei» seg i hendene i går var vel kassereren vår, ler han. For han «øyner» nok både inntekter fra en ekstra semifinale og kanskje til og med en finale om gutta klarer brasene. Og det er jo bare å redusere personlige feil med 50% så vinner de returkampen, spør Per Carsten optimistisk.

Så er det bare å følge hans oppfordring. Kjøpe billett til kampen straks billettsalget åpner på nett. Og ta med seg både venner og familie på kamp!

Dette blir årets høydepunkt så langt i sesongen!