Ole Aasen: – Billettsalget starter nå! – ØIF Arendal

Ole Aasen: – Billettsalget starter nå!

Administrasjonssjef i ØIF Arendal, Ole Aasen, er både økonomisjef og billettsjef. Nå har han alle ting på plass og har startet billettsalget. - Vi forventer mye folk og stor stemning, så jeg anbefaler alle å kjøpe billetter på forhånd over nett, forteller han.

Søndag førstkommende er det tredje og avgjørende sluttspillsemifinale mellom hjemmelaget ØIF Arendal og tilreisende Bodø. Kampen spilles kl. 18.00 og ØIF forventer at publikum vil strømme til Sparebanken Sør Amfi.

– Jeg anbefaler alle som vet at de skal på kamp om å kjøpe billetter allerede nå og gjøre det over vår nettløsning, forklarer klubbens administrasjonssjef Ole Aasen.

Her er link til billettsalget

– Allerede før vi hadde annonsert at billettene offentlig at billettene var lagt ut, var det folk som på egen initiativ hadde klart å finne linken til billettene. Så noen har «tyvstartet» litt, ler han.

Men nå er altså billettsalget åpent for alle. Og har du planlagt å se kampen, kan du sikre deg billetter allerede nå.

– Det er lurt. Vi har 1 186 sitteplassbilletter for salg i det «åpne markedet», så det er lurt å sikre seg en av disse over nett, avslutter Ole Aasen.