ØIF Arendal er værfaste i Bodø! – ØIF Arendal

ØIF Arendal er værfaste i Bodø!

Flyet som skulle gått kl. 12.40 fra Bodø er kansellert som følge av dårlig være i Oslo. - Det snør på Gardermoen, forteller ØIF Arendal trener Marinko Kurtovic som forklaring på problemene. -Vi vet ingenting om hva som skjer videre. Vi blir bare nødt til å avvente inntil videre.

Det var ikke akkurat planlagt å bli værende i Bodø så lenge etter kampen. Både trener og laget ønsker seg hjem til Arendal og nye treningsøkter frem mot helgens avgjørende semifinale. Nå er hjemreisen uviss.

– Det går et nytt fly  kl. 14.15. Og vi håper å komme med dette flyet. Foreløpig er vi på hotellet og venter på beskjed om hva som skal skje videre, sier Marinko. – Det er en håpløs situasjon. Vi hadde planer om trening allerede rett etter ankomst Kjevik mandag ettermiddag. Den treningen ser det ut som om ryker nå.

Nå er det ikke slik at delegasjonen fra Arendal i Oslo ikke har noe å finne på mens man venter.

– Det er ikke så mye vi kan få gjort med situasjon. Vi får bare velge å takle den positivt. Det blir mer tid til analyse av gårsdagens kamp mens den ennå er fersk.

Så får vi håpe at været bedrer seg og at flytrafikken blir normal igjen med det første.