Tap i Bodø gir tredje og avgjørende sluttspillsemifinale neste søndag! – ØIF Arendal

Tap i Bodø gir tredje og avgjørende sluttspillsemifinale neste søndag!

Det var nesten ikke spenning i kveldens bortekamp mot Bodø. ØIF Arendal ledet 1-0. Resten av kampen var det hjemmelaget som var i føringen. På det meste var ledelsen på hele 8 mål, 15-7 og 16-8. Nå må både spillere og publikum mobilisere til tredje og avgjørende kamp. Den spilles om en uke i Sør Amfi søndag 30. april kl. 18.00

– Når vi spiller som i dag fortjener vi ikke å vinne, det sier en skuffet Marinko Kurtovic til Eurosport umiddelbart etter kampen. – Vi gjør opp mot 18 tekniske feil. Mange av dem ender opp i kontringer i mot oss. Da vinner man ikke håndballkamper, konkluderer han med et tungt uttrykk i ansiktet.

– Vi skal forberede oss godt mentalt og fysisk til den avgjørende hjemmekampen neste søndag. I dag var vi ikke med når kampen startet. Vi var veldig «på» hele formiddagen, men når kampen gikk var vi ikke der vi skal være, forklarer han.

En som var mer fornøyd etter dagens oppgjør var Bodø-trener Børge Lund. – I dag synes jeg vi var bra. Høyt temposkifte og stor fart fremover. I andre omgang blir vi litt slitne og dabber av. Nå har vi lyst til å reise til Arendal for å ta oss videre, kommer det optimistisk.

Tredje og avgjørende semifinale i sluttspillet går altså i Sparebanken Sør Amfi søndag 30. april kl. 18.00!

Mer om billettsalg kommer i løpet av mandagen!