Marinko Kurtovic: – Vi må være klare på alle fronter! – ØIF Arendal

Marinko Kurtovic: – Vi må være klare på alle fronter!

ØIF Arendal-trener Marinko Kurtovic er krystallklar for dagens viktige semifinale mot Bodø. - Det blir en rå kamp. Det kommer til å bli skikkelig tøft. Bodø kommer til å gå "all inn". Og vi må være klare på alle fronter, forklarer han på sitt karakteristiske vis.

Det var ordentlig nordlandsvær da spillerne ankom Bodø tidlig på kvelden lørdag. – Etter å ha reist fra Sørlandet med sol og varmegrander, var det nesten som å komme til et nytt land, forklarer Marinko. Det blåste kraftig, var mye snø og kaldt. Er hjemmelaget like lite gjestmilde som været, så kommer det til å bli tøft!

Og tøff kamp er nettopp hva Arendal-treneren forventer. – Vi tar med oss et godt forsvarsspill og godt målvaktspill fra hjemmekampen. Utover det må absolutt alle heve seg dersom det skal bli seier i kveldens kamp. Det kommer til å bli en rå kamp. Det kommer til å bli skikkelig tøft. Og jeg forventer at Bodø går «all inn» i dette oppgjøret. Bodø kommer til å være skikkelig skumle med det utgangspunktet de har.

For ØIF har matchball uten at det ser ut til å være fokus i troppen. – Vi bruker absolutt ingen energi på den tanken. Vi ønsker å gjøre den optimale prestasjon på en vanskelig bortebane. Vi er klar over situasjon og vi vet at Bodø kommer til å mobilisere på det utgangspunktet. Og vi vet at det kommer til å stille ekstra tøffe krav til hvordan vi angriper kampen. Derfor velger vi den offensive inngangen. Vi må bli bedre i alt vi gjør. Og det gjelder alle spillerne.

– Alle spillerne må ha en riktig, riktig god dag på jobb. Da går det vår vei. I hjemmekampen var vi ikke der. Det er nivået vi må opp på for å vinne kveldens kamp. Det blir adskillig tøffere i kveld enn det var på onsdag. Jeg forventer ikke noe gratis.

Forberedelsene inn mot kamp er godt i gang. – Vi har sovet og spist godt. Nå har de som ønsker det en lett fysisk formiddagsøkt. Noen av guttene er ute å går seg en tur. Klokken 14 i dag er det spillemøte og hvor vi skal ha fokus på noen detaljer. Det er ikke noe «hokus pokus» akkurat. Men vi må forsøke å ødelegge det Bodø er gode på sist og så må vi ha en plan for å bli bedre på det vi ikke var gode på i Arendal.

Håkon Finnsrud har måttet kaste inn håndkle. Han ligger syk hjemme på Sørlandet.

Kampen vises på Eurosport1 kl. 19.45 i kveld med kampstart kl. 20.00.