Elverum i sin 6 sluttspillfinale på rad! – ØIF Arendal

Elverum i sin 6 sluttspillfinale på rad!

Om det blir Bodø eller ØIF Arendal som skal møte "gutta fra skauen" avgjøres enten i Bodø kveld eller neste søndag i Sparebanken Sør Amfi. Elverum er klare for sin sjette sluttspillfinale på rad etter to strake seire mot Kolstad. I den andre semifinalen vant Elverum med 29-24 i Trondheim.

Det er imponerende det Elverum har fått til i sluttspill. Og etter to strake seire kan hedmarkingene bare sitte rolig å vente på hvem som blir finalemotstander. Kanskje kommer avgjørelsen allerede i kveld. Skulle Bodø klare å slå tilbake etter første tap i Arendal, faller først avgjørelsen neste søndag i Arendal.

Finalene spilles som følger:

Finale:
Vinner av semifinale 1 og semifinale 2.
14. mai, 18. mai og 21. mai.

Vinner av sluttspill får den høyest rangerte E-cup plassen.

At det ble Elverum som vant betyr at ØIF Arendal eller Bodø skal ha sin hjemmekamp dagen etter selveste nasjonaldagen. Elverum har «honøren» som seriemester og åpner finalekampene hjemme den 14. mai. Dersom det er behov for en tredje kamp, vil den også gå i Elverum. Og den vil bli spilt 21. mai.

Les hva Elverum skriver om den avgjørende semifinalen.