ØIF Arendal løser Sindre Aho fra sin kontrakt – ØIF Arendal

ØIF Arendal løser Sindre Aho fra sin kontrakt

Semifinalekampen mot Bodø var siste dag på jobb for ØIF Arendal

Det har vært klart siden mars måned at Sindre Aho forlater ØIF Arendal etter inneværende sesong. Sindre har ved siden av håndballspill jobbet som personlig assistent på Myra skole. Og har han planlagt å starte med studier innen markedsføring og ledelse og studiene tar han geografisk til andre deler av landet enn Sørlandet.

Sindre har henvend seg til klubben med ønske om å avslutte arbeidsforholdet litt over en måned tidligere enn kontraktsituasjonen tilsier. Og han har fått aksept for å avslutte arbeidsforholdet nå.

Sindre sier følgende om bakgrunnen for sitt ønske:
«Som følge av at jeg skal studere markedsføring og ledelse andre steder enn på Sørlandet, har jeg valgt også å søke håndballutfordringer også i tråd med dette. At min rolle på trening og i kamp har endret seg i det siste, har tatt litt av «gnisten» i det daglige treningsarbeidet. For meg har det vært viktig å kunne få avslutte en god sesong i ØIF Arendal på en like god måte. Derfor føler jeg det var riktig å varsle klubben om mitt ønske om å slutte tidligere. Og jeg setter stor pris på at klubben gir meg mulighet til dette».

ØIF Arendal om Sindres ønske om å slutte tidligere:

ØIF Arendals daglige leder, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen,
«Sindre Aho har håndtert situasjonen på profesjonelt vis og utover det sportslige perspektivet, var det ikke vanskelig å i møte komme hans ønske om å avslutte arbeidsforholdet. Vi er svært stolte av den utvikling han har hatt i klubben hos oss. Og kanskje vil våre veier krysses engang i fremtiden når Sindre er ferdig med sin utdannelse. Vi ønsker Sindre all mulig lykke videre i sin håndballkarriere».

Klubbens hovedtrener og sportssjef har tidligere uttalt følgende i forbindelse med bekjentgjøringen av at Sindre slutter i klubben:

Hovedtrener Marinko Kurtovic:
«Det er veldig trist å miste en av de beste unge midtbackene i Norge. Sindre har utviklet seg godt hos oss og vil bli savnet. Nå håper jeg at han tar nye steg i nye omgivelser. Også vil jeg ønske om lykke til videre i håndballkarrieren».

Sportssjef André Jørgensen Hofstøl:
«Det er trist at Sindre reiser. Vi ville gjerne hatt med Sindre videre. Han har vist at han holder høyt eliteserienivå. Så for oss er det et tap å miste Sindre. Vi ønsker han lykke til og han er velkommen tilbake ved en senere anledning».