Herrehåndball på sitt aller beste! – ØIF Arendal
Mange kontroversielle avgjørelser til høylytt diskusjon...

Herrehåndball på sitt aller beste!

I dag venter vi spenning, dramatikk og en håndball-fight av de sjeldne. Omgitt av et feststemt og heltent hjemmepublikum ligger forholdene til rette for en "grusom" revansj på seriekampene mot semifinalemotstander Bodø HK. Det står om finaleplass i den norske håndballfamiliens gjeveste konkurranse. Om finaleplass i årets sluttspill!

Lagets trenere, Marinko Kurtovic og Børge Lund, har for lengst startet «mind games» og forsøkt å dytte forventningspresset motsatt vei. Fra publikum har det kommet følelsesfulle henvendelser på NHFs valg av dommerparret Håvard Nystad Kleven og Lars Jørum, dommerne som også dømte samme kamp i seriespillet. Og på Facebook har det aldri vært flere som har sagt at de kommer til vårt arrangement enn de 284 som har sagt at de kommer og de 174 som har sagt seg interessert i skrivende stund. Det er et større engasjement enn til Haslum kampen hvor det endte med drøye 1 800 på tribunene!

Det er med andre ord følelser i sving lenge før avkast. Og det er slik vi vil ha det. Nå håper vi på publikumsrekord denne sesongen. Da må vi bli drøye 1 800 på tribunen. Vi håper på årsbeste på banen. Og vi håper på det aller beste utgangspunkt for kommende helgs bortekamp mot samme motstander. For i år har vi lyst til å gå hele veien! I år drømmer vi om finalespill og alle muligheter som ligger der. I år håper vi at de viktigste kampene ØIF Arendal skal spille går i mai måned. Vi håper at 17. mai feiringen blir et avbrekk i sesongens viktigste kamper. For i år ligger finalekampene 14. mai, 18. mai og 21. mai.

Har du ikke allerede bestemt det for å et besøk i Sparebanken Sør Amfi til kveldens kamp, da er det på tide å «snu seg rundt».

Dette vil du ikke gå glipp av! Ta med deg en venn, familie eller et håndball-lag!
Sist gang Bodø var i Sparebanken Sør Amfi var det bort i mot stemningsrekord. Noe ikke minst alle de dramatiske situasjoner bidro sterkt til.

Bli en del av dramatikken!

Velkommen!

 

Semifinaler:
Høyest rangerte lag fra GRUNDIGligaen velger motstander. De to høyest rangerte gjenværende lagene fra GRUNDIGligaen kan ikke møtes.
Spilledatoer er 19. april (Sør Amfi), 23. april (Bodø) og 30. april (Sør Amfi).

Finale:
Vinner av semifinale 1 og semifinale 2.
14. mai, 18. mai og 21. mai.

Vinner av sluttspill får den høyest rangerte E-cup plassen.