Husk frist 20. april: Ledig stilling: Spiller- og trenerutvikler! – ØIF Arendal
Håndballskole

Husk frist 20. april: Ledig stilling: Spiller- og trenerutvikler!

ØIF Arendal elite er et av landets beste håndball-lag på herresiden, og organiserer herrelaget i Grundigligaen og rekruttlaget i 2.divisjon. Øyestad IF håndball organiserer all øvrig håndball-aktivitet i ØIF Arendal. Sammen søker vi en heltidsansatt SPILLER- OG TRENERUTVIKLER i 100% stilling. Kanskje er du vår neste elitetrener?

– Målet er at stillingen skal bidra til utvikling av spillerne som er direkte underlagt treneren (rekruttlaget, G18 og G16) og alle trenerne i Øyestad IF håndball. Kanskje er søkeren også vår neste elitetrener? Kommer det litt spøkefullt og litt alvorlig fra klubbens nåværende elitetrener Marinko Kurtovic. Han er naturlig nok ekstra spent på hvem som kommer til å søke den ledige jobben. For det ligger til stillingen at man også skal være Marinkos assistenttrener.

– Vi oppretter stillingen med det ubeskjedne målet om at rett person skal bidra til at ØIF Arendal skal få det beste rekrutt-tilbudet for gutte-/herrehåndballen i Norge. Og på den måten håper vi å være gode nok til å utvikle talenter fra nettopp å være talenter til å bli fremtidens Champions Lague-spiller, forklarer treneren.

– Vi ser etter en person som har trenerambisjoner og som gjennom egen kompetanse klarer å utvikle håndballtalenter til eliteseriespillere. Og som kan inspirere og utvikle spillere så vel som trenere.

– Den heltidsansatte treneren får ansvar for mange oppgaver. Derfor skal han eller hun også få anledning til å være med på å engasjere sin egen assistent, det forklarer Marianne R. Johnsen. Hun representerer breddeklubben i ansettelsesutvalget og skal sammen med ØIF Arendals sportssjef André Jørgensen Hofstøl, gi Marinko Kurtovic gode råd i valg av rett trener til jobben.

– Nå gjør vi ord til handling, det forteller ØIF Arendals leder Erik Smedsrud. – Styret har uttalt at vi ønsker å satse på unge talenter i vårt eget nærmiljø. Og denne unike satsingen viser at vi mener alvor med vår langsiktige strategi. Vi vet at nåløyet er og blir trangt for kommende talenter. Men gjennom prioritering av trenerressurser slik vi nå har gjort, så legger vi forholdene til rette på beste vis. Det er vi stolt av, forteller han.

Søknadsfrist er satt til 20. april og håpet er at rett person er på plass før sommeren.

Henvendelser kan rettes til Marinko Kurtovic, tlf. 96229622 eller Bjørn-Gunnar Bruun Hansen, tlf. 45849029.

Selve søknaden skal sendes: ØIF Arendal Elite, att: Marianne R. Johnsen, Pb.36, 4854 Nedenes eller
pr. e-post til: marianne.r.johnsen@gmail.com.