Så «rik» blir klubbene av å vinne serie- og sluttspill! – ØIF Arendal

Så «rik» blir klubbene av å vinne serie- og sluttspill!

De fleste som var tilstede i Sparebanken Sør Amfi på siste seriekamp fikk med seg at NHFs representant var og leverte en stor sjekk til bronsemedaljør Haslum. At sjekken var stor, betydde dessverre ikke for Haslum at det var mye penger på den...

Nærmest litt komisk var det å se 20 spillere og trenere fra Haslum motta sjekken. Og heldigvis så slipper Haslum å fly til Arendal. For om så hadde vært tilfelle, ville ikke premien på kr. 30 000,- for tredjeplassen i serien vært nok til å dekke flybillettene bare i den ene kampen…

Her er oversikten over pengepremiene i sluttspill/seriespill:

Pengepremier
Nr. 1 i GRUNDIGligaen kr 125.000,-
Nr. 2 i GRUNDIGligaen kr   50.000,-
Nr. 3 i GRUNDIGligaen kr   30.000,-
Nr. 4 i GRUNDIGligaen kr   20.000,-

Nr. 1 i Sluttspillet i GRUNDIGligaen kr 125.000,-
Nr. 2 i Sluttspillet i GRUNDIGligaen kr 50.000,-
Tapende semifinalist i Sluttspillet i GRUNDIGligaen kr 15.000,-