Eirik Heia Pedersen ble «publikumsfavoritten» i 3. kvartfinale! – ØIF Arendal

Eirik Heia Pedersen ble «publikumsfavoritten» i 3. kvartfinale!

I forbindelse med tredje runde i kvartfinalen sluttspill ble publikumsfavoritten ØIF Arendals egen Eirik Heia Pedersen! Og bak han i kåringen er havnet en annen ØIF Arendal-spiller som virkelig ser ut til å finne seg godt til rette på Sørlandet, Oleg Macharashvili. Først på tredje plass finner vi en spiller som ikke spiller i sort og rødt, Kolstads Patrick Bols.

Dette skrives på Norsk Topphåndballs nettsider:

Det sier muligens litt om engasjementet både i og rundt et ØIF-lag som til syvende og sist sendte FyllingenBergen ut av sluttspillet. 

Flest stemmer fikk fighteren Eirik Heia Pedersen. Med solide kvaliteter både forover og bakover, og en autoritet på banen i sin helhet, er Heia Pedersen lett å legge merke til. Det gjorde da også publikum i SØR Amfi, som stemte Eirik Heia Pedersen til topps på Publikumsfavoritten i 30-25 seieren.

På 2.plass følger så lagkamerat Oleg Macharashvili. 7 mål banket han inn denne gangen den godeste Oleg, og var igjen blant de toneangivende for ØIF Arendal. Men denne gangen må han altså se seg slått av Heia Pedersen hva stemmer på Publikumsfavoritten angår.

3.plassen i de to kampene lørdag / søndag går til Patrick Bols. Kolstad-målvakten var solid mot Haslum i den tredje og avgjørende kvartfinalen, og sørget for at Haslum kun stoppet på 18 mål (18-27).

Vi gratulerer Heia Pedersen, Macharashvili og Bols med pallplasene på publikumsfavoritten 8.-9.april!