Elverum valgte Kolstad – ØIF mot Bodø i sluttspillsemifinalen! – ØIF Arendal
Elverum valgte Kolstad. Dermed blir den andre semifinalen ØIF Arendal vs. Bodø

Elverum valgte Kolstad – ØIF mot Bodø i sluttspillsemifinalen!

- Det var på alle måter en ventet motstander. Jeg var ganske så sikker på at Elverum ønsket å møte Kolstad, det forteller ØIF Arendal trener Marinko Kurtovic. Nå ser han frem mot to tøffe oppgjør med fantastiske publikumsrammer rundt kampene både i Bodø og hjemme i Sparebanken Sør Amfi i Arendal.

– Jeg har fremdeles «vondt» etter bortekampen i høst, forklarer han. Bodø slo våre gutter med ti mål, 32-22 i Bodø Spektrum. Og kanskje var nettopp denne bortekampen seriespillets vondeste opplevelse. Så vondt at det fremdeles sitter godt i trenerens hukommelse.

– Det kommer til å bli noen fantastiske rammer rundt kampen med engasjerte publikummere i rikt antall. Akkurat sånne kamper som vi elsker å spille. Det er nå håndball er på sitt aller beste, mest engasjerende og hvor det virkelig står prestisje på spill.

ØIF Arendal-treneren holder Bodø som en liten favoritt før kampene. – For det første har Bodø tatt 3 av 4 poeng mot oss i år. De har 10 plussmål i innbyrdes oppgjør. Dessuten har de på imponerende vis slått ut Bækkelaget i kvartfinalen. Nordlendingene er tydeligvis i flyten. Det kommer til å bli tøffe oppgjør.

Samtidig tror han at rollen som utfordrer gir optimal inngang til kampene. – Vi har litt å revansjere etter seriekampene. Og vi kommer til å legge opp et annet reiseprogram for bortekampen denne gang. Det skal være med på å gi bedre forutsetninger for å prestere bedre også i Bodø, forklarer Marinko Kurtovic. Vel vitende om at det er reisefordeling i hver runde i sluttspillet og at andre klubber også må ta sin del av ØIF Arendals reisekostnader denne gangen…

 

Kampene spilles som følger:
Onsdag 19. april ØIF Arendal – Bodø, Sparebanken Sør Amfi (klokkeslett blir klart i løpet av mandagen)
Søndag 23. april Bodø – ØIF Arendal (klokkeslett blir klart i løpet av mandagen)
Eventuelt avgjørende tredje kamp spilles i Sparebanken Sør Amfi søndag 30. april (klokkeslett avklares senere)