Sparebanken Sør forelenger og øker sitt engasjement i ØIF Arendal – ØIF Arendal

Sparebanken Sør forelenger og øker sitt engasjement i ØIF Arendal

Gjennom en årrekke har hele Sørlandets bank, Sparebanken Sør, vært en av hovedsamarbeidspartnerne som gjør den sportslige håndballsatsingen i ØIF Arendal mulig. Nå har banken både forlenget og økt sitt engasjement i klubben.

– Vi er stolte av å kunne offentliggjøre at vi har inngått ny treårig sponsoravtale med Arendals store håndballstolthet ØIF Arendal, det forteller regionbanksjef i bedriftsmarkedet, Asbjørn Udjus.  – Banken ser på dette som en flott mulighet til å være med å bygge klubben videre på topp nasjonalt- og internasjonalt nivå. Vi ser også at organisasjonen er særdeles profesjonell, både hva gjelder det sportslige og det administrative. I tillegg satses det på lokale utøvere. Dette har vært viktige momenter i våre vurderinger, forteller Udjus. – Til slutt og ikke minst, vi er med å realiserer klubbens drømmer, noe som også gjør oss sørlendinger stolte.

– Vi er virkelig krye som har fått med oss Sparebanken Sør i et ennå større engasjement og for nye tre år. Vi er ambisiøse, offensive og ønsker å utvikle hele klubben mot nye og spennende mål. Og hvor ikke minst drømmen om å få Champions League-eventyret til landsdelen, henger høyt. Skal vi lykkes i dette arbeidet er vi avhengige av gode samarbeidspartnere, Sparebanken Sør en en sånn samarbeidspartner. En av klubbens aller viktigste. Vi håper at alle våre sympatisører vet å sette pris på bankens flotte innstilling til klubben ved å bruke banken, det sier ØIF Arendals daglige leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen. – Vi skal love å forvalte den tillit som ligger i det videre samarbeidet på en måte som gjør både banken, sørlendinger generelt og arendalitter spesielt, stolte!

Avtalen ble signert i pausen kvartfinalekampen mellom ØIF Arendal og FyllingenBergen.

Sparebanken Sør og Sør Megleren øker sitt sponsorengasjement i ØIF Arendal og signerer her en ny 3-års kontrakt.