ØIF Arendal med flest publikummere i mars! – ØIF Arendal

ØIF Arendal med flest publikummere i mars!

Etter VM-pausen har ØIF Arendal økt publikums tilstrømningen for hver kamp. Og i mars måned var kampen mellom ØIF Arendal og Haslum med 1 878 tilskuere den meste besøkte kampen i Grundigligaen. Det til tross for at kampen også var TV-sendt på åpent TV.

Og som om ikke det var morsomt nok å ha rekorden i Grundigligaen i mars, ØIF Arendal kom også på andre plass! Kampen mellom ØIF Arendal og Bodø ble den nest mest besøkte kampen med 1 597 tilskuere.

Først på tredjeplass var det en kamp uten våre gutter på banen. Det var kampen mellom Elverum og Haslum som trakk 1 426 tilskuere.

Så er det å håpe at morgendagens kvartfinale kan trekke mange til Sparebanken Sør Amfi. Vinneren av kampen ØIF Arendal mot FyllingenBergen går videre til semifinale i Sluttspillet. En semifinaleplass om ØIF Arendal aldri har nådd i perioden hvor sluttspillet har vært avviklet som «best av tre»-kamper.

Marinko Kurtovics oppfordring var klar. Mobiliser venner og kjente. Fyll opp Sparebanken Sør Amfi lørdag kl. 18.00!