Kvartfinale på lørdag: Norac spanderer billetter til alle under 16 år! – ØIF Arendal

Kvartfinale på lørdag: Norac spanderer billetter til alle under 16 år!

ØIF Arendal har fantastiske samarbeidspartnere. De som gjør det mulig å drive topphåndball fra Sørlandet. Nå har en av de mest trofaste, Norac, meldt seg til klubben. Imponert over gårsdagens prestasjon og entusiastisk med håp om å bidra litt ekstra til semifinaleavansement har de følgende melding: - Vi ønsker å spandere inngangsbilletter til alle fra 16 år og yngre, er beskjeden fra den joviale sponsoren. Og sånn blir det.

-Vi er overveldet over dette flotte positive engasjementet til Norac, det skryter ØIF Arendals arrangementsjef Per Carsten Michelsen. Selskapet og selskapets eierskap har alltid stått «last og brast» ved klubben. Og at man nå aktiverer sponsoratet på denne måten er vi utrolig takknemlig for. Både vi i klubben og sannsynligvis alle yngre håndballentusiaster i Arendal og områdene rundt.

– Det er bare å møte opp på kampdag, det forteller billettansvarlig Ole Aasen. -Alle som er 16 år eller yngre og som ønsker Norac-billett skal henvende seg til et godt merket stand ved hovedinngangen og hvor Norac-billettene blir delt ut. 

– Nå håper vi at mange ungdommer og barn finner veien til Sparebanken Sør Amfi på lørdag. Og spesielt håper vi at alle håndballspillere benytter anledningen til å se den beste håndballen som finnes på herresiden, kommer det nærmest i kor fra både arrangementsjefen og billettansvarlig.

– For det første er vi en stolt samarbeidspartner av ØIF Arendal. Og når muligheten nå byr seg til å gjøre litt ekstra for de unge som har lyst til å se på håndball, er vi glade for å by på den, kommer det fra initiativtagerne i Norac. Nå håper vi å se så mange unge som mulig på tribunene på lørdag.

For en fantastisk sponsor – la oss fylle opp Sparebanken Sør Amfi på lørdag. La oss bli den 8. spilleren som sørger for hjemmeseier og avansement til semifinale!

Lørdag kl. 18.00 i Sparebanken Sør Amfi!