Vidar Gjesdal: -Det vi presterte i Arendal kommer ikke til å være nok i kveldens kamp! – ØIF Arendal

Vidar Gjesdal: -Det vi presterte i Arendal kommer ikke til å være nok i kveldens kamp!

FyllingenBergen trener Vidar Gjestdal er klar på at hjemmelaget må prestere bedre i kveldens kamp enn hva de gjorde i Sparebanken Sør Amfi sist onsdag, dersom de skal slå våre gutter.

– Vår beste mulighet er å avgjøre kvartfinalen i kveld. Dersom Arendal slår tilbake, er overtaket flyttet til Sørlandet igjen. Og selv om vi absolutt mener vi har gode sjanser også i en tredje kamp, ønsker vi å avgjøre det hele på hjemmebane i kveld, forklarer han.

– I den første kampen slapp vi ØIF Arendal for lett fra oss. Vi er ikke superfornøyd med vår egen prestasjon selv om vi selvsagt er fornøyd med selve resultatet. Skal vi vinne to kamper på rad vet vi at vi er nødt til å prestere bedre enn vi gjorde sist.

– Vi var fornøyd med den første delen av kampen. Så «brenner» vi noen sjanser i en periode hvor Arendal er gode. Da rykker de fra oss. I andre omgang klarer vi å komme tilbake til 18-17 før Arendal rykker igjen. Etter det er vi heldige som får anledning til å komme tilbake. Men med det snur også «momentet» i kampen, forklarer Vidar Gjesdal.

Og hvordan det gikk i ekstraomgangen, det husker vi nok altfor godt.

– Også i kveld er vi nødt til å spille med høy risiko. Vi må «tørre» hele tiden. Noen ganger går det bra, andre ganger ikke. Men jeg vurderer ØIF Arendal som litt bedre enn oss. Da er vi nødt til å spille med høy risiko, oppsummerer den trivelige trenere spent før kveldens viktige oppgjør.

Dagens kvartfinalekamper i sluttspillet:
Bodø – Bækkelaget (1-0 i kamper)
Drammen – Elverum (0-1 i kamper)
Kolstad – Haslum (1-0 i kamper)
FyllingenBergen – ØIF Arendal (1-0 i kamper)

Kampene kan du følge på handballtv.com fra kl. 17.50 i kveld.