Sander Løvlie Simonsen (19) forlenger med ØIF Arendal – ØIF Arendal

Sander Løvlie Simonsen (19) forlenger med ØIF Arendal

Supertalentet Sander Løveid Simonsen har undertegnet for ØIF Arendal i minst to sesonger til. I avtalen som han nettopp har signert, er det også en opsjon på et tredje år.

Sander Løvlie Simonsen har over en lengre periode vært fast inventar på 98-landslaget. Med 12 kamper er han faktisk en av dem som kan kalles rutinerte på «sitt» landslag. Og med 28 mål på disse 12 kampene, har han benyttet anledningen til å markere seg godt.

I ØIF Arendal konkurrerer han om spilletid på høyrekanten med svært så rutinerte Sondre Paulsen. Det skremmer ikke unggutten.

Sander Løveid Simonsen om kontraktsforlengelsen:
«ØIF Arendal er en klubb jeg trives veldig godt i. Det er en fin gjeng å være en del av, og et svært godt miljø. Klubben har store ambisjoner. Det har jeg lyst til å være med å bidra til. Jeg tror det er riktig plass for meg å utvikle meg videre. Og jeg drømmen om å bidra til at vi skal klare å kvalifisere oss til Champions League før kontraktstiden er over».

Sportssjef André Jørgensen Hofstad uttaler om Sander Løveid Simonsen:
«Først og fremst er jeg veldig glad for at Sander fortsetter i ØIF Arendal. Han er et egenprodusert håndballtalent utenom det vanlige og som passer godt inn i den profilen som vi ønsker å identifisere oss med. Sander har alle forutsetninger til å utvikle seg til å bli en topp nasjonal håndballspiller. Han er en stille og rolig gutt. Han er dønn seriøs i sitt treningsarbeid og fører en livsstil godt forenlig med det å være en toppidrettsutøver. Jeg har veldig stor tro på Sander. Og jeg tror at han kan utfordre Sondre Paulsen på spilletid ute på høyrekanten i kommende sesong. En konkurransesituasjon som godt kan komme til å gjøre dem begge bedre».

Fakta om Sander Løveid Simonsen:

Født 9. juli 1998
Høyde 184,5 cm
Vekt 82
Født i Arendal

Klubber: Sørfjell og ØIF Arendal