Eirik Heia Pedersen: – Gjør dere klare til tredje og avgjørende kamp i Sør Amfi neste helg! – ØIF Arendal

Eirik Heia Pedersen: – Gjør dere klare til tredje og avgjørende kamp i Sør Amfi neste helg!

- Vi har hatt noen dårlige opplevelser mot FyllingenBergen i Bergen. Forhåpentligvis ser de litt lett på oppgaven etter seier sist onsdag i Sparebanken Sør Amfi. Da skal vi overraske dem. For vi har lært av våre feil.

Det er en svært offensiv Eirik Heia Pedersen som bruker helgen til å lade opp mot neste onsdags svært så viktige bortekamp mot FyllingenBergen. Etter tap i første kamp er det bare seier som er godt nok, dersom våre gutter skal ta seg videre til semifinale i årets sluttspill.

– Dersom vi klarer å få samme gode innledning i kampen som vi gjorde hjemme, så skal vi ikke slippe dem inn i kampen igjen. Det var urutinert av oss og de straffet seg hardt til slutt. Veldig hardt.

ØIF Arendal-kapteinen synes det er ekstra trist at det ble tap når han fikk se de andre resultatene i sluttspillet. – Når Haslum og Bækkelaget taper hjemme for Kolstad og Bodø, er det klart at man tenker at noen av de beste lagene kan ryke ut. Ingen motstandere er enkle i sluttspillet, men det gir litt ekstra tro på mulighetene fremover. Da må vi selv klare å snu oppgjøret mot FyllingenBergen. Der ligger den første utfordringen.

Hva tenker kapteinen om Elverums inngang til årets sluttspill? – Elverum har vært gode i hele år og de har rullert godt rundt på spilletroppen. Så eventuelle utestengelser på spillerne skal de nok klare å håndtere. Jeg er mer spent på hvilken innflytelse det vil ha på laget at Mikael Appelgren ikke kan være rundt laget. Han virker god og gjør mange riktige valg. Det vil åpenbart være et stort minus om han ikke får lede laget.

Og hvordan går det til onsdag, kan hjemmepublikum starte forberedelser til ny kamp i Sparebanken Sør Amfi lørdag om en uke?

– Gjør dere klare for en tredje og avgjørende kamp i Sør Amfi neste helg, kommer det kontant fra Heia Pedersen. Vi gjorde veldig mye riktig sist. Og kampplan er lik. Denne gangen skal vi justere i de perioder hvor vi leder, slik at bergensere ikke får en enkel vei inn i kampen igjen. Vi reiser til Bergen for å vinne.