Sindre Aho forlater ØIF Arendal etter årets sesong – ØIF Arendal

Sindre Aho forlater ØIF Arendal etter årets sesong

Sindre Aho kom til ØIF Arendal fra Runar Sandefjord før sesongen 2016/2017. Sindre er 19 år gammel og har tidligere også spilt i Falk.

Ved siden av håndballspill har Sindre jobbet som personlig assistent på Myra skole. Nå har han planlagt studier innen markedsføring og ledelse og studiene tar han geografisk til andre deler av landet enn Sørlandet.

 

Sitat fra Sindre Aho:
«Jeg har hatt en fin tid i Arendal, blant gutta på laget, de rundt laget og i hallen. Jeg føler at jeg har utviklet meg i riktig vei og jeg synes at det er trist at dette måtte bli konklusjon.

Først og fremst vil jeg takke Marinko (Kurtovic) som har fått meg til ØIF Arendal. Jeg føler at jeg har blitt voksen under hans ledelse. Og jeg vil takke for tilliten han har visst. Jeg vil også takke alle lagspillerne som har tatt veldig godt i mot meg. Jeg var helt ny og ung og ble tatt svært godt i mot med det samme. Det er også viktig for meg å uttrykke stor takknemlighet ovenfor Svermen. Et av Norges beste publikum og som jeg kommer til å savne. Denne fantastiske supportergjengen er noe av det som gjør ØIF Arendal til en spesiell klubb.»

ØIF Arendals hovedtrener Marinko Kurtovic uttaler:
«Det er veldig trist å miste en av de beste unge midtbekkene i Norge. Sindre har utviklet seg godt hos oss og vil bli savnet. Nå håper jeg at han tar nye steg i nye omgivelser. Også vil jeg ønske om lykke til videre i håndballkarrièren».

ØIF Arendals sportssjef André Jørgensen Hofstøl uttaler:
«Det er trist at Sindre reiser. Vi ville gjerne hatt med Sindre videre. Han har vist at han holder høyt eliteserienivå. Så for oss er det et tap å miste Sindre. Vi ønsker han lykke til og han er velkommen tilbake ved en senere anledning».