Bare seier i Bergen er godt nok! – ØIF Arendal

Bare seier i Bergen er godt nok!

Det er litt å revansjere på parketten i Bergen til uken. For kampen i Sparebanken Sør Amfi var kampen vi tapte mer enn det var Fyllingen som vant. Bortelaget var kaldest da det hele skulle avgjøres og vant 31-32 etter ekstraomganger.

Det var langt i fra bare ØIF Arendal som fikk en tøff i «tryne» på hjemmebane i årets sluttspill. Bodø reiste til Oslo og «banket» Bækkelaget med tre mål, 29-32. Og Haslum gikk på stortap 29-37 mot Kolstad. Også det i Oslo.

Eneste «oppskriftsmessige» resultat var Elverum som sendte Drammen hjem med 27-22 i «sekken».

Nå er det opp til være gutter å levere i Bergen det de ikke leverte i Sparebanken Sør Amfi i dag. Skjer det blir det en tredje og avgjørende finale i Arendal neste helg.