FyllingenBergen: – Vinner vi i Sør Amfi kan vi avgjøre det i Bergen neste onsdag! – ØIF Arendal

FyllingenBergen: – Vinner vi i Sør Amfi kan vi avgjøre det i Bergen neste onsdag!

- Sluttspillet er den viktigste konkurransen i hjemlig serie, det forteller FyllingenBergen trener Vidar Gjesdal. Og han har merket seg at ØIF Arendal ikke har tradisjon for å levere "sakene" i sluttspillet.

Hvor mange kamper avgjøres kvartfinalen over? Vi retter spørsmålet til FyllingenBergen-treneren. – Vår beste sjanse er å avgjøre oppgjøret i Bergen neste onsdag. Skal vi få til det må vi vinne i Arendal onsdag. Det har vi tenkt å gjøre, forklarer han. Han ønsker ikke en tredje og avgjørende kamp i Arendal neste helg.

– Vi har sett at ØIF Arendal som regjerende seriemester to siste sesonger har gitt fra seg fordelen av siste hjemmekamp begge årene. Vi skal vinne morgendagens oppgjør og vende denne fordelen mot dem i år igjen. Vinner vi i Sparebanken Sør Amfi, så er det vi som har fordelen av å kunne avgjøre i Bergen, kommer det svært så offensivt.

– Sluttspillet er den viktigste konkurranse i hjemlig serie. Der ligger Champions League-plassen. Og vi har tenkt oss til semifinale i første omgang. Det er mulig og vi har gjort det svært godt mot de beste lagene borte.

FyllingenBergen vant både mot Bækkelaget og Elverum og var nær ved å ta skalpen til Haslum også. – Vi ledet med tre mål da det var igjen tre minutter. At vi taper den kampen er nærmest utrolig, forteller Gjesdal.

– Det er faktisk bare i februarmøte med ØIF Arendal at vi virkelig har fått slite på bortebane, sier han videre. Da vant hjemmelaget i Sparebanken Sør Amfi med 36-29.

– Vi har lykkes med 7 mot 6 spillet vårt mot mange av topplagene. Og vi er vel det laget som bruker de nye reglene mest offensivt.

Så gjenstår det å se om Marinko Kurtovic og ØIF Arendal klarer å «knekke» 7 mot 6 spillet i de neste par kampene!