Einar Ingi Hrafnsson: – Det ligger en historisk Champions League-plass i sluttspillet! – ØIF Arendal

Einar Ingi Hrafnsson: – Det ligger en historisk Champions League-plass i sluttspillet!

ØIF Arendals sympatiske og svært godt likte linjespiller, Einar Ingi Hrafnsson, får ikke selv nyte godt av en eventuell Champions League-plass. Allikevel er det nettopp det som er islendingens fokus foran sluttspillet. - Det vil være svært viktig for klubben, forklarer Einar.

For ikke så lenge siden ble det klart at Einar Ingi Hrafnsson ikke forlenger med ØIF Arendal. Han tar med seg familien og flytter hjem til Island. Men tro ikke at det betyr at han har mindre motivasjon på vei inn i årets sluttspill.

– Vi må gå «all inn» i sluttspillprosjektet. Det ligger en historisk Champions League-mulighet om vi vinner. Det vil være kjempeviktig for klubben, forklarer han. Vel vitende om at det i tilfelle blir et Champions League-spill han nok må følge fra TV på Island. – Vi har ikke taklet favorittstemplet fra tidligere sesonger. Nå er vi en outsider. Det er ingen i håndball-Norge som forventer at det er ØIF Arendal som går til topps i årets sluttspill. Det kan være positivt og vi skal bruke det positivt. Vi kommer inn med lave skuldre.

Han drømmer om mye folk på tribunene i årets sluttspill, i det som også blir hans siste kamper i Sparebanken Sør Amfi. – Det er viktig at vi klarer å fortelle publikum hvor viktig sluttspillet er. Og vi har noe å rette opp. Det ble ikke medalje hverken i cup eller serie. Det er derfor ekstra viktig å gjøre det det bra nå. Og jeg håper på flest mulige kamper og at jeg først avslutter min ØIF Arendal-karrière midt i mai, når sluttspillfinalene skal spilles.

Hvordan er det å spille kamper uten å vite hvilken som blir din siste i Sparebanken Sør Amfi? – Det tenker jeg ikke så mye på. Det er selvsagt litt annerledes at jeg ikke vet hvilken som blir den siste. Men blir ikke den siste kampen hjemme, så har klubben invitert meg ned til høsten. Da kommer jeg for å ta et ordentlig «farvel» til alle de fantastiske menneskene i og rundt klubben. Alle de som har gjort det fire sesonger lange oppholdet her til en svært flott tid i mitt liv. Men jeg håper altså at vi kan ta ordentlig farvel etter årets sluttspillfinale som jeg håper skal spilles i Sparebanken Sør Amfi, kommer det følelsesladet og med «snert» fra Einar Ingi Hrafnsson.

Møt opp folkens – la oss starte jakten på sluttspillseier og Champions League-spill sammen!