Pressemelding: Dansk strekspiller, Jesper Munk, klar for ØIF Arendal – ØIF Arendal

Pressemelding: Dansk strekspiller, Jesper Munk, klar for ØIF Arendal

ØIF Arendal styrker spilletroppen foran neste sesong

ØIF Arendal har inngått en 2-års kontrakt med den danske strekspilleren Jesper Munk.  Jesper er i dag kaptein og en svært sentral spiller på det danske 1. divisjonslaget Team Sydhavsøerne. Den 197 centimeter høye og 97 kilo tunge strekspilleren slutter seg til ØIF Arendal fra 1. juni. Han har allerede vært på besøk i Arendal og overvar seriekampen mot Bodø. Jesper har vært ønsket av flere danske toppklubber, men har valgt ØIF Arendal som sin klubb de neste sesonger.

Jesper Munks uttalelse til overgangen:
– Etter et riktig godt besøk i Arendal og noen gode samtaler med Marinko og Bjørn-Gunnar, var jeg ikke i tvil. Jeg vil til Norge og ØIF Arendal for å være en del av dette spennende prosjektet. Jeg ønsker å være en del av klubbens drøm. Spille årlig om titler og satse ut i Europa, dette tiltaler meg meget.

– Jeg så en kamp i Sparebanken Sør Amfi og merket meg med en gang stemningen og trykket, hvem kan si nei til én sånn fantastisk arena og slike fans?

Marinko Kurtovic uttalelse til overgangen:
– Jesper er den strekspilleren vi har søkt etter lenge. Både som håndballspiller og som type og person. Med våre ambisjoner for fremtiden er det viktig å supplere spillegruppen med rette profiler. Med hardtarbeidende håndballspillere som står for treningskultur og rett «attityde».

– Med Jesper i troppen har vi to veldig forskjellige strektyper. Det vil gi våre motstandere store utfordringer. Jesper er utrolig flink til å komme i tomrom og gjør seg alltid spillbar.

– Det har også vært viktig for oss at han er en «bauta» i klubben har kommer fra. Han er en ledertype som tar tak i spillet når det trengs. Han er i dag kaptein i laget sitt. Det viser at han står for noe som er viktig for sin klubb og sin trener. Han er en leder på banen.

– Jesper er i sin beste alder som håndballspiller. Han er nysgjerrig på å utvikle seg som person og spiller. Vi er sikre på at dette er full klaff både på og utenfor banen

André Jørgensen Hofstøls uttalelse til overgangen:
– Vi ønsker oss en toveis spiller i strekposisjon som holder høyt nivå. Og vi trenger en spiller med fysikk. Alt dette har Jesper. Det er også en styrke for oss at han er en «trekkende» strekspiller som liker å gå i rom. Han blir en utmerket erstatter for Einar. Og han virker til å være en veldig omgjengelig og fin fyr som kommer til å gli godt inn i laget både på og utenfor banen.
Jesper Munk

Fullt navn:                         Jesper Munk Johansen
Født:                                   22.12.90
Fødested:                           Helsingør
Lengde:                              197 centimeter
Vekt:                                   97 kilo
Klubber:                             Hornbæk IF (Danmark), Nordskjælland (Danmark), Ajax København (Danmark), Team Sydhavsøerne (DK)

Posisjon:                            Strekspiller
Nasjonalitet:                     Dansk
Ant. kamper 2016/17      22 kamper
Ant. Mål                             89 mål
Sivil status:                        Kjæreste med Sascha

Annet:                                 Kaptein på Sydhavsøene

Les hva hans nåværende klubb skriver i sin pressemelding:
«Munk er blevet en bærende spiller på holdet, én der altid går foran og bærer den røde trøje med stolthed. Derfor er det selvfølgelig et tab at skulle sige farvel til ham, men samtidig er det også med vis stolthed at vi kan konstatere, at vi i Team Sydhavsøerne kan tage en del af æren for den udvikling, han har gennemgået»

Foto: Sydhavsøerne