FyllingenBergen i kvartfinale: -Det blir en 50/50-kamp! – ØIF Arendal
Kvartfinalemotstander for ØIF Arendal i best av tre kamper!

FyllingenBergen i kvartfinale: -Det blir en 50/50-kamp!

ØIF Arendals trener Marinko Kurtovic kunne ikke få "drømmemotstanderen" i kvartfinalen. Da ville han valgt Drammen. Og lenge før trekningen var han sikker på at det kom til å bli FyllingenBergen. Det ble også resultatet av trekningen.

-Tilbake i oktober tapte vi bortekampen 32-28 og i februar vant vi hjemmekampen 36-29. Dette er en 50/50 kamp hvor dagsform og små marginer vil være utslagsgivende, det er Marinkos første kommentar da «trekningen» ble kjent.

– Fyllingen spiller som vi vet mye 7 mot 6. Og de er i stand til å vinne mot alle når det flyter for dem. Noe de ikke minst har vist i det siste med seier borte mot Bækkelaget (30-35) og borte mot Elverum (25-26). De har gjort det bra og det blir tøft.

ØIF Arendal er i sitt tredje sluttspill med Marinko ved roret. – Begge de foregående sluttspillene har vi blitt slått ut allerede i kvartfinalen. Gutta er utrolig «sugene» på å komme videre denne gangen. Målet når vi møter FyllingenBergen er å komme til semifinale. Så tar vi det derfra etterpå.

Vi ber Marinko rangere cup, serie og sluttspill. – Sluttspillet har tatt noen skritt i Norge og er kanskje det gjeveste å vinne. Der ligger også Champions League-plassen. Og selv om sluttspillet har en cupform, så blir det mer forutsigbart når vi spiller best av tre. Deretter vil jeg rangere serien. At cupen ligger på tredjeplass skyldes at noe av sjarmen med cupen er uforutsigbarheten i at det spilles bare en kamp, enten borte eller hjemme, forklarer han. Men det gjør også at Marinko rangerer cupen på tredje plass.

Trekningen:

Elverum – Drammen (Elverum valgte Drammen)
Bækkelaget – Bodø (Bækkelaget valgte Bodø)
Haslum – Kolstad (Haslum valgte Kolstad)
ØIF Arendal – FyllingBergen (ØIF Arendal fikk FyllingenBergen)

 

Slik spilles sluttspillet:

I alle rundene spilles det best av 3 kamper. Best plasserte lag fra GRUNDIGligaen har hjemmekamp i kamp 1 og eventuelt kamp 3. Det skal kåres en vinner i samtlige kamper. Dersom det etter opprinnelig spilletid står uavgjort spilles ekstraomganger og eventuelt 7m-kast etter bestemmelsene etter bestemmelsene i § 10 i Kamp og konkurransereglementet.

Vinner sammenlagt er det laget som har vunnet 2 kamper.

Kvartfinaler:
Kvartfinale 1: Lag 1 velger 7 eller 8
Kvartfinale 2: Lag 2 velger 6, 7 eller 8
Kvartfinale 3: Lag 3 velger 5, 6, 7 eller 8
Kvartfinale 4: Lag 4 får 5, 6, 7 eller 8
Spilledatoer er 29. mars, 5. april, 8.-9. april

Semifinaler:
Høyest rangerte lag fra GRUNDIGligaen velger motstander. De to høyest rangerte gjenværende lagene fra GRUNDIGligaen kan ikke møtes.
Spilledatoer er 19. april, 23. april og 30. april

Finale:
Vinner av semifinale 1 og semifinale 2.
14. mai, 18. mai og 21. mai.

Vinner av sluttspill får den høyest rangerte E-cup plassen.