Sondre Paulsen: – Det blir jækla gøy å smelle til i morgen! – ØIF Arendal

Sondre Paulsen: – Det blir jækla gøy å smelle til i morgen!

Haslum kaptein Anders Røe har utfordret både Sondre Paulsen og ØIF Arendal. Nå svarer Sondre med samme mynt. - Han påstår at det er Eirik og meg som har skadet han. Og så sier han at han først er klar til sluttspillet. Bare tøys alt sammen. Han dukker nok opp i Sparebanken Sør Amfi i morgen.

«Mindgames» er i gang foran onsdagens svært viktige oppgjør mellom ØIF Arendal og Haslum. Vinneren av kampen tar medaljer, sølv eller bronse. Og ikke minst får vinneren anledning til å velge motstander i kvartfinalen i sluttspillet. Så det er mye å spille om. Ikke så rart at spillerne i de to lagene forsøker å sette hverandre ut.

Sondre Paulsen har ikke noe tro på at Anders Røe ikke skal spille i medaljekampen. – Det tror jeg ikke noe på. Han er ikke skadet lengre. Bare tøys og endel av «mindgames» før kampen, forklarer Sondre. – Han har «truet» med å gjøre Eirik og meg erstatningsansvarlige for skaden har har slitt med, ler super kanten i ØIF Arendal. Før han forklarer mer.

– Haslum har blitt vår erkerival. Og noen av oss har spilt mot Haslumgutta i samme alder helt fra vi var gutter 12. Det blir litt ekstra når vi møter dem.

– Haslumkampene er ekstra spesielle. Og endelig skal vi møte dem til en avgjørende kamp i serien. Vi har knivet mot dem mange ganger. Også siste sesonger når vi har tatt gull. Men vi har aldri møtt dem i en så avgjørende kamp. Det blir ekstra moro, kommer det ivrig fra Sondre.

Han karakteriserer kampene mot Haslum som kamper med mye trøkk. – Vi har to lag som respekterer hverandre. Og det skaper ofte severdig håndballoppgjør som ofte er velspilte.

– Det blir jækla gøy å smelle til i morgen, kommer det med kraft. Før smilet dekker det meste av Sondres ansikt.

Møt opp folkens. Sparebanken Sør Amfi kl. 18.00 onsdag.