Laurits har signert 2 nye år: – Jeg drømmer om ØIF Arendal og Barcelona i Sparebanken Sør Amfi! – ØIF Arendal

Laurits har signert 2 nye år: – Jeg drømmer om ØIF Arendal og Barcelona i Sparebanken Sør Amfi!

Ennå en av ØIF Arendals "egne" har signert langtidskontrakt med klubben. Laurits Mo Rannekleiv skal ikle seg den røde og sorte drakten også i kommende sesonger. Nå drømmer han om å flere titler til sørlandsklubben i hans hjerte!

– Jeg er glad for å ha signert ny avtale. Det er her jeg har lyst til å spille. Jeg er Øyestadgutt fra ende til annen. Og jeg føler virkelig at vi har noe på gang igjen. Dette vil jeg være endel av, forklarer den sympatiske linjespilleren.

– Det er fantastisk bra for klubben at Eirik og Sondre har gått foran og signert langtidskontrakter. De er noe av sjela i klubben vår, forklarer han. – Og vi har yngre spillere på vei opp. Spillere som allerede har vist at de holder godt nivå på egen alder og som Marinko stadig gir muligheten rundt elitelaget. Både i trening og på kamp. – Jeg synes å se emninger av en treningskultur blant de yngre som gir tro på at vi kan få dem opp i eliten. Det er moro og inspirerende.

Laurits er opptatt av kultur. – Det begynner å bli en god kultur også rundt klubben, en kultur for å vinne. Det var det ikke før. Nå begynner til og med folk på gaten å snakke om gull. Folk blir mer frampå enn vi har vært vant med. Det virker som om alle vil mer nå enn før vi vant våre første nasjonale titler.

Vi lurer på hvor Laurits ser seg selv på toppen av sin håndballkarrière. Hva med landslaget? – Nei, nei. Det vil jeg ikke si noe om. Jeg håper å trene meg stadig mer opp for hver sesong. Og jeg håper å bidra til at ØIF Arendal skal ligge i toppen i mange år, ler han. – Jeg har lyst til å vinne alt som er i norsk håndball. Jeg har seriemesterskap. Men jeg vil også bli både Norges- og Sluttspillsmester. Også har jeg lyst til at Champions League-eventyret skal til Arendal. Jeg drømmer om ØIF Arendal mot Barcelona i Sparebanken Sør Amfi. Det ville vært stort.

Laurits er generøs mot dem som har støttet han. – Jeg har jo vært Øyestadgutt nesten bestandig. Ett år hadde jeg en «pause» i Trauma. Så kom Marinko «og dro meg opp fra gaten» som han liker å si, ler den storvokste, blide strekspilleren. – Han tok meg inn selv om ikke alle var så begeistret. Det er jeg veldig takknemlig for. Og Marinko har vist at han er en av de aller beste trenere. 3 gull på 3 sesonger, skryter han. – Så må jeg få lov å legge til at vi har Norges beste supportere. Svermen følger oss i tykt og tynt. Og de vinner alltid supporterkampen også på bortebane. Det er noe spesielt når du har den gjengen i ryggen.

Og som den gentleman han er har han gode ting å si om klubbens frivillige. – På årsmøte i går kastet klubben glans over Svermen og tre av våre staute karer, Trygve, Jan og Peder. De og alle de andre frivillige gjør en uvurderlig jobb. Og uten deres innsats ville det ikke være mulig for oss å spille topphåndball, sier han svært takknemlig.

Laurits har ikke tenkt å ligge på latsiden fremover. – Jeg har «bare» vært med å vunnet ett seriemesterskap. Så jeg har utrolig lyst til å hente hjem både NM-tittel og sluttspillseier også!

Vi heier på Laurits Mo Rannekleiv og håper han når alle sine målsettinger.