Nå må vi mobilisere til sesongens viktigste kamp – så langt! – ØIF Arendal

Nå må vi mobilisere til sesongens viktigste kamp – så langt!

ØIF Arendal-gutta har levert "varene" etter VM-pausen. Og det som så ganske vrient ut før jul har nå endt opp i en "medaljefinale" mot Haslum førstkommende onsdag i Sparebanken Sør Amfi. Nå trenger gutta all den hjelp de kan få fra tribunen.

I siste hjemmekamp mot Bodø fremstod hjemmepublikum som lagets 8. spiller. Sjeldent har vi hørt så godt fra de fremmøtte. Den stemningen og kanskje til og med hakket høyere er hva vi tør håpe på i det som nå har blitt sesongens viktigste kamp så langt. Erkerival Haslum kommer på besøk med det for øye å snyte alle sørlendinger for medalje i årets Grundigliga og for den best mulig posisjoneringen inn mot sluttspillet.

En ting som er helt sikkert. Det vil bli en kamp med all den nerve håndballkamper har å by. Det vil bli en kamp hvor avgjørelsen sannsynligvis først kommer helt mot slutten. Det vil bli en kamp hvor små, veldig små marginer marginer kan bli kampavgjørende. Og de små marginene, de kan nettopp være DEG! Er det en kamp du skal velge å se i årets Grundigliga, så er det serieavslutningen som har endt opp som en ren medaljefinale.

Og glem ikke. Skulle Bækkelaget skli på et nytt «bananskall». Tape i siste kampen mot Lillestrøm… som de tapte mot BergenFyllingen på søndag. Da kan det utrolig nok bli sølv også!

Møt opp i Sparebanken Sør Amfi på onsdag. Ikke som publikummer. Møt om som en av aktørene. Møt opp med det mål for øye at også du er aktør for at ØIF Arendal skal sikre seg medaljer. Møt opp heltent og full av energi. Dette er medaljer vi ønsker å skrive inn i historiebøkene. Og vi håper at nettopp du melder deg på som vår 8. spiller. Da har vi en fordel som få andre klubber har maken til!

Vel møtt!