Vi trenger din hjelp for å bli bedre! – ØIF Arendal

Vi trenger din hjelp for å bli bedre!

Sammen med Norsk Topphåndball gjennomfører vi en publikumsundersøkelse. Målet er at vi skal bli bedre gjennom dine tilbakemeldinger. Så vi håper du kan sette av noen minutter for å hjelpe oss?

ØIF Arendal har som langsiktig mål å bli norsk herrehåndballs faste Champions League-deltaker. Skal vi nå denne offensive målsettingen er det ikke nok å være best på banen. Vi må også nå Champions League-nivå på alle andre driftsområder. Utviklingen er i gang. Nå trenger vi dine tilbakemeldinger for å bli ennå bedre til å arrangere. Og vår arrangementssjef, Per Carsten Michelsen, setter stor pris på om du setter av litt tid for å bidra til vår utvikling og deltar på årets publikumsundersøkelse.

Følg denne linken for å gjennomføre undersøkelsen.

På forhånd, takk til dere som deltar! Per Carsten trekker ut en Grundig DAB+ radio blant alle som deltar.