Marinko: – Vi har bare fokus på Drammen – ØIF Arendal

Marinko: – Vi har bare fokus på Drammen

Mens vi andre har tenkt tankene om en bronsekamp i Sparebanken Sør Amfi onsdag 22. mars, hevder klubbens eminente trener at han og spillerne bare har fokus på søndagens kamp mot Drammen. Ikke tror han det blir spesielt lett heller. - Drammen har alt å spille for, forteller Marinko. Det er aldri lett i Drammenshallen.

Og det har han selvsagt rett i. Drammen slåss mot Halden om den 8. og siste sluttspillplassen. Før søndagens kamp ligger drammenserne ett fattig poeng foran haldenserne. Drammen med 15 og Halden med 14 poeng.

– Når man møter Drammen i Drammen vet man att alt kan skje. De kan slå alle og de kan tape for alle. Når hele laget har «dagen» og fungerer, så er det et vanskelig lag å slå, forklarer han med henvisning til ett måls tapet borte mot Bodø og 13-måls seier hjemme for Kolstad. – Vi er forberedt på alt hjemmelaget har å komme med. Vi har lagt en god plan på hvordan vi skal spille i forsvar og en god plan på hvordan vi skal spille i etablert angrep.

– Alle vet hvor viktig denne kampen er. Og selv om publikum snakker om onsdagens kamp mot Haslum i Sparebanken Sør Amfi, så er vi bare opptatt av søndagens kamp. DHK slåss for livet for å få spille sluttspill. Kampen betyr mye for begge lagene.

– Hele ØIF Arendal-laget er «laddad» for oppgaven på søndag, det kan jeg love. Og vi hører at Svermen igjen har samlet full buss og at Kari og Jørn har inngått avtale med våre fans i Larvik (!) slik at Svermen blir supplert derfra. Og med så flotte supportere i ryggen gir det oss et ekstra gir. Vi har de beste supporterne være seg om vi er på hjemme- eller bortebane. Det betyr mye både for meg som trener og for spillerne, skryter han sympatisk om den verdifulle støtten til ØIF Arendal-laget.

Alle som ikke har anledning til å se bortekampen i Drammenshallen, kan følge oppgjøret på Agderpostens «livesider» eller på handballtv.com.