I kveld spilles en meget viktig håndballkamp for ØIF Arendal – uten at vi er involvert! – ØIF Arendal

I kveld spilles en meget viktig håndballkamp for ØIF Arendal – uten at vi er involvert!

Kl. 20.00 i kveld spiller Elverum mot Haslum i Terningen Arena. Og kampen har direkte innflytelse på ØIF Arendals muligheter til å ta medalje i årets Grundigliga.

Skal ØIF Arendal klare å ta igjen Haslum for å «kapre» bronsemedaljene må Oslo-laget avgi poeng før de kommer til Sparebanken Sør Amfi i siste serierunde. Det må enten skje i Terningen Arena i kveld hvor de møter Elverum. Skjer ikke det, er siste mulighet når Oslo-laget spiller hjemme mot Halden i nest siste serierunde. Og selvsagt må våre gutter gjøre jobben borte mot Drammen førstkommende søndag. Kun seier er godt nok i den kampen.

Skjer dette er det duket for et skikkelig toppoppgjør i Sør Amfi onsdag om en uke (onsdag 22. mars kl. 18.00). Da blir kampen helt avgjørende for hvem som kan smykke seg med bronsemedaljer i årets Grundigliga. Et slikt oppgjør ville vært en helt fantastisk avslutning på årets seriespill.

Det er med andre ord all mulig grunn til å se på Eurosport Norge fra kl. 20.00 i dag. Denne gangen bør alle i rødt og sort holde med hjemmelaget Elverum.