Einar Ingi Hrafnsson vil avslutte sin ØIF Arendal-karriere med sluttspillseier! – ØIF Arendal

Einar Ingi Hrafnsson vil avslutte sin ØIF Arendal-karriere med sluttspillseier!

Tidligere i dag ble det kjent at Thorey Rosa Stefansdottir gir seg i Vipers. Og da er det ikke så store overraskelsen at Einar Ingi Hrafnsson også gir seg i ØIF Arendal. Nå planlegger de populære håndballprofilene å ta med seg sin sønn og reise tilbake til Island.

– Det er mange ting som spiller inn på en slik beslutning, forteller Einar litt sentimental. Det er tydelig at det har vært en vanskelig avgjørelse. – Vi har jobbet hardt med en vei som skal gå opp som to toppidrettsutøvere i hvert sitt lag i hver sin klubb. Og samtidig være småbarnsforeldre med nærmeste familie langt av gårde. Og vi er begge to slik at vi må kunne gjøre det vi gjør 100%. Og spesielt viktig er det når vi driver toppidrett på øverste nivå, forklarer han.

– Jeg vil ikke gjøre jobben halvveis. Jeg vil gi alt, spille mye og ha det gøy.

– Nå vil jeg avslutte sesongen og min fantastiske håndballkarriere i ØIF Arendal på beste vis. Aller helst med sluttspill seier. Og gjør han det, har han vunnet alt som er å vinne i norsk håndball. Fra før er Einar seriemester to ganger (2014/2015 og 2015/2016) og Norgesmester en gang (2014).

Jeg elsker byen og har funnet venner her for livstid

– Jeg er så stolt av å ha vært en del av denne fantastiske klubben. Jeg elsker byen og har funnet venner her for livstid. Min sønn er født i byen og denne fantastiske plassen vil for alltid ha en solid plass i mitt hjerte.

Islendingen er generøs med alle rundt seg også supporterklubben til ØIF Arendal, Svermen, verdsetter han høyt. – Jeg har vært i ØIF Arendal i 4 år. Og Svermen har vært en veldig god og viktig del av alle mine opplevelser som håndballspiller. Det er klart man blir glad i så positive mennesker, skryter han.

ØIF Arendal trener Marinko Kurtovic er tydelig på hvilken hedersmann som nå takker av i klubben. – Einar er en fantastisk person både på og utenfor banen. En utrolig lojal håndballspiller som alle trenere ønsker seg. Det er trist å miste en så god person, skryter treneren.

Men treneren er ikke helt ferdig med de gode karakteristikkene av klubbens islending.

– Einar har vært en utrolig flott og viktig bidragsyter til de resultatene vi har oppnådd i de årene han har vært her. Da jeg møtte han første gang var inntrykket at her hadde vi en kriger av høy klasse. Og det viste seg ganske raskt å stemme. Nå vil jeg ønske både Einar og Thorey lykke til videre, både som håndballspillere og som foreldre. I vår klubb vil de alltid bli husket som de solide mennesker de er og selvsagt for den fantastiske jobben som er gjort på håndballbanen.