«Skademareritt» for debutantene gir Stian Sørensen ny mulighet! – ØIF Arendal
Et av ØIF Arendals mange yngre talenter

«Skademareritt» for debutantene gir Stian Sørensen ny mulighet!

Så trist, så trist. Akkurat som da Kristian Venaas skulle debutere, så kommer beskjeden om at også Marius Nilsen er satt ut som følge av skade. Det åpner mulighetene for Stian Sørensen i ettermiddagens kamp mot Bodø.

– Det var veldig synd for Marius, forteller Stian Sørensen. Spilleren som Marinko Kurtovic har tatt ut i Marius skadefravær. Stian debuterte i høst mot Drammen og han debuterte bl.a. med flott scoring.

– Jeg gleder meg masse og gruer meg litt, kommer det fra håndballtalentet. Jeg kjenner på litt mer forventningspress denne gangen. Ikke minst med bakgrunn i skadesituasjon.

Unggutten synes det er fantastisk moro å være rekruttspiller i klubben om dagen. – Jeg synes det er kjempebra at Marinko tar inn lokale unggutter. Det er helt topp og utrolig motiverende. Og det er sånn man utvikler nye toppspillere, skryter han av klubbens hovedtrener.

– Jeg er ganske stolt av å spille for ØIF Arendal som er blant Norges beste herrehåndballag,  forteller Stian Sørensen.

– Stian er liten, men utrolig rask, skryter Marinko imponert. – Dessuten har han en veldig bra avslutningsteknikk med tanke på sin unge alder.

Også Stian har gått veien gjennom gode prestasjoner på rekruttlaget og gjennom å imponere hovedtreneren på de treningene han har fått delta på.

Så får vi se om Stian klarer å plusse på målkontoen i dagens kamp. Vi heier i alle fall på både Stian, hele ØIF Arendal-laget. Og ikke minst alle de talentfulle rekruttene som stadig får mulighetene bare de «holder seg på beina»…