Marius Nilsen med ny mulighet til å bli tidenes yngste ØIF Arendal debutant! – ØIF Arendal

Marius Nilsen med ny mulighet til å bli tidenes yngste ØIF Arendal debutant!

Marinko Kurtovic fortsetter å gi de unge fremadstormene talentene i ØIF Arendal inspirasjon og tillit i laguttaket. Dessverre slapp ikke Marius til mot Bækkelaget. Men kommer han på banen i dag, blir han tidenes yngste debutant!

16 år, 2 måneder og 22 dager. Det kan være den magiske rekorden som gjelder etter dagens kamp. Det forutsetter at Marius får spilletid. Mot Bækkelaget sist ble det at race mot å vinne den innbyrdes kampen på målforskjell. Det gikk dessverre utover debyen til talentet fra egne rekker. En annen som var i ferd med å sette klubbrekord var Kristian Venaas. Hans rekord kunne ha vært 16 år, 2 måneder og 10 dager. Men dessverre for Kristian satte en skade stopp for muligheten.

og at han fortjener muligheten er det ikke tvil om. Les bare hva vår hovedtrener Marinko Kurtovic sa sist:

– Marius har vært god på trening. Han er et stort talent for fremtiden. Og i det siste har han gjort det bra på vårt andrelag, det er den enkle veien til slike muligheter. – Marius er en liten joker. En naturlig midtbekk, men kan også bekle de to andre bakspillerplassene. Marinko hadde også et råd for fremtiden. – Det er viktig at han trener på seg noen kilo, smiler han. For han kan bli litt lett i duellene med veltrente topphåndballspillere på elitenivå, lyder det velmenende.

Vi krysser fingrene og håper på rekord! Og vi tør tippe «hele Arendal» unner han både rekorden og debyen. 

Husk dagens (søndag) kamp i Sparebanken Sør Amfi kl. 18.00!